Tavsiye Windows 8.1 Mavi Ekran Hatası (5 Dk Da Bir)

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 Mavi Ekran Hatası (5 Dk Da Bir)
Merhaba arkadaşlar, ben daha önceden Windows 8.1 kullanıyordum. Hard disk te yer kalmadığı için yeni bir hard disk aldım ve buna daha öncede yüklediğim Windows 8.1 Blue yükledim. Ama internete girdiğimde mavi ekran hatası alıyorum. Her beş dakikada bir. Bugün ttnet modem aldık. İnterneti bağladık işte mavi ekran hatası gelmeye başladı yine. Sizce sorun nerede olabilir? Hard disk ten mi? Birde minimumb dosyasını açamadım siz büyük ihtimalle benden onu isteyeceksiniz ama o bmp dosyasını açacak internette. Bir program dahi bulamadım. Eğer bulursam ben anlarım yazılardan. Ve sizinle de paylaşırım. Beyler yardımınıza ihtiyacım var. Windows kurtarma cd sini taktım sistemi yenile dedim yenilemedi hata verdi. Başlangıç onarma dedim yine hata verdi.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
önemli dosyalarını yedekleyip temizden bir win8 kurmalısın

Uhops

Uhops

Üye
Sonradan taktığın HDD'yi başka bir bilgisayarda kullanmışmıydın?

Bide ethernet kablosunu çıkartıp dene beş dakika sonra gene mavi ekran gelcek mi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Sonradan taktığın HDD'yi başka bir bilgisayarda kullanmışmıydın?

Bide ethernet kablosunu çıkartıp dene beş dakika sonra gene mavi ekran gelcek mi.
eternet değil de wifi kartı ile kendi telefonumu modem yapıp denemiştim. Hata ya daha az rasladım. Yani internet olmayınca o hata ya raslamıyorum. Hard diski daha önce başka bilgisayarda denemedim. İlk defa bu bilgisayara taktım ve win 8.1 yükledim.

Uhops

Uhops

Üye
Bendede olmuştu, ağ kartı sürücüsünün windows8 ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyordu.Ağ kartu sürücüsünü silip yeniden yükleyince düzeldi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Bendede olmuştu, ağ kartı sürücüsünün windows8 ile uyumsuzluğundan kaynaklanıyordu.Ağ kartu sürücüsünü silip yeniden yükleyince düzeldi.
ağ kartı sürücüsünü biraz açıklar mısın?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
@Anti-Okul senin dediğin yere geldim. aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcıları diye bir yer var. oradan 2 tanesini güncelledim. tam sana cevap yazarken tekrar mavi ekran geldi. şuan bakalım eğer gelirse başka bir çözüm bulmalıyım. 5 dk da bir geliyor çıldırmak üzereyim!. bu arada baika çözüm bilen varsa lütfen soylesin hepsini deneyeceğimyok kardeş bu yazıyı attığım anda tekrar mavi ekran geldi. ne olur yardım edin çıldırmak üzereyim :(((((:(::(:(

Uhops

Uhops

Üye
@Anti-Okul senin dediğin yere geldim. aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcıları diye bir yer var. oradan 2 tanesini güncelledim. tam sana cevap yazarken tekrar mavi ekran geldi. şuan bakalım eğer gelirse başka bir çözüm bulmalıyım. 5 dk da bir geliyor çıldırmak üzereyim!. bu arada baika çözüm bilen varsa lütfen soylesin hepsini deneyeceğimyok kardeş bu yazıyı attığım anda tekrar mavi ekran geldi. ne olur yardım edin çıldırmak üzereyim :(((((:(::(:(
İnternete hiç bağlanmadığın zaman geliyor mu?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
evet şuan 8 kere mavi ekran geldi. :bann:

bu arada senin yazdığına cevap veremiyorum. cevaplaya tıklıyorum yükleniyor işareti geliyor ama bir türlü cevaplanacak yazı gelmiyor. bugün üzerimde lanetlik varbağlanmadığım zaman gelmiyordu

Uhops

Uhops

Üye
evet şuan 8 kere mavi ekran geldi. :bann:

bu arada senin yazdığına cevap veremiyorum. cevaplaya tıklıyorum yükleniyor işareti geliyor ama bir türlü cevaplanacak yazı gelmiyor. bugün üzerimde lanetlik varbağlanmadığım zaman gelmiyordu
Ağ kartı sürücüsün kullandığın Windows ile kesin uyumluğu?

Önce windows8 için sürünü indir.
Sonra denetim masasından sürücüyü sil.(bunu yapınca belki internet kesilir o yüzden driverin setubunu önceden yedekle)
Silince 15-20 dakika takıl bakalım tekrar kapancak mı pc.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
nerden indireceğim Windows 8 sürümünü? ne yazsam çıkar?

Üst Alt