Windows 8.1 göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 göründü
Microsoft durmak bilmiyor. Windows 8'in güncellemesi 8.1'in tanıtımı yapıldı.

Microsoft'un mali ve pazarlama baş yetkilisi Tami Reller, dünyanın ikinci en büyük bilgisayar fuarı olarak kabul edilen etkinlikte yaptığı konuşmada, Windows, 8.1'in, Windows 8 işletim sistemi hakkında müşterilerden gelen bildirimler dikkate alınarak hazırlandığını söyledi.

MÜŞTERİLERDEN GELEN ŞİKAYETLER DİKKATE ALINDI

"Windows 8.1, Windows 8'in cesur vizyonunu, müşterilerden gelen geri bildirimler doğrultusunda yeni özellikler ekleyerek, dokunma olayını ve taşınabilir programlama potansiyelini ileriye taşıyan işlevsellikle daha da ileriye götürüyor" diye konuşan Reller, yeni sürümün bu yıl içinde kişisel bilgisayarlar ve tabletlerde yerini alacağını belirtti.
Windows Programı Yönetimi Eşbaşkan Yardımcısı Antoine Leblond da platform yetenekleri geliştirilen yeni sürümün nasıl işlediğini uygulamalı olarak gösterdi.

BAŞLAT TUŞU HERİ GELDİ

"Platform kişiselleştirmesi" ve "arama" özelliğini de içine alan bazı sahalarda iyileştirmeler yapılan 8.1 işletim sisteminde, Windows 8'de kaldırılan "başlama" düğmesine yeniden yer verildiği görüldü.
Dünya bilgisayar sanayinde bir zamanlar vazgeçilmez bir yeri olan Microsoft şirketi, tablet bilgisayarların yükselişi ve bunun sonucu olarak ortaya çıkan kişisel bilgisayar satışlarındaki düşüşle başa çıkabilmek için son iki yıldan beri büyük bir çaba içine girmiş bulunuyor.

APPLE LİDERLİĞİNİ KORUYOR

Microsoft'un 7 aydan beri satışta bulunan tablet bilgisayarlarının piyasada sahip olduğu yüzde 4'lük pay, tablet bilgisayar endüstrisinde lider konumundaki Apple'ın gerisinde yer alıyor.

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi

csH

csH

Üye
başlat tuşunun gelecek olması iyi olmuş ben kullanmam pek ama eksikliğini hissedenler vardı

_RYUK_

_RYUK_

Üye
başlat tuşunun gelmesi hiç birşeyi değiştirmiş değil tiklayinca yine metro arayuzu gelecek

Jomolocco

Jomolocco

Üye
başlat tuşunun gelmesi hiç birşeyi değiştirmiş değil tiklayinca yine metro arayuzu gelecek

oyle degil iste

start8 ile windows 8in basindan beri ayni goruntu ve klasik baslat menusune sahibim metro arayuzunu sadece 5 sn goruyorum programlar sayesinde direk masaustune geciyor

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Resim fake. Başlat tuşu yine metro ara yüzünü açacak.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Skip metro suit veya classic shell 8 gibi uygulamalarda başlat menüsü geri gelebilir, hem cornerları kaldırabiliyor skip metro suit programı.

ecel54

ecel54

Üye

varsayılan programlardan istediğin programı atarsan metro arayüzüne geçmez

RowneSM

RowneSM

Üye

varsayılan programlardan istediğin programı atarsan metro arayüzüne geçmez

Aynen. Bence eksikligin farkina varmalari iyi olmus fakat baslata basinca donuyor bi 10 saniye falan.

Takipçi Satın Al

Üst Alt