windows 8.1 format hakkında yardım lazım

Sponsorlu Bağlantılar

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
windows 8.1 format hakkında yardım lazım
evet arkadaşlar ben windows 8.1 format indiriyorum iso halinde ben bunu usb ye yazacağım ama iso'yumu direk yazacağım usb ye yoksa iso 'yu yerleştirip içindekileri mi yazacağım usb ye yardımlarınızı bekliyorum

csH

csH

Üye
evet arkadaşlar ben windows 8.1 format indiriyorum iso halinde ben bunu usb ye yazacağım ama iso'yumu direk yazacağım usb ye yoksa iso 'yu yerleştirip içindekileri mi yazacağım usb ye yardımlarınızı bekliyorum

win7 usb dvd download tool var Google a yaz bulursun o programla usb ye yazabilirsin :oke:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
win7 usb dvd download tool var Google a yaz bulursun o programla usb ye yazabilirsin :oke:

teşekkürler dostum dediğini yaptım oldu böyle bir sorun çıkmaz demi formatı atarken usb yi falan 1. sıraya almayı biliyotum sadece formatı atarken sorun çıkmasın yeter bana

csH

csH

Üye
Çıkmaz ben en fazla 2 ayda 1 format atıyorum ve hep bu programla yazdırıyorum usb ye

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
Çıkmaz ben en fazla 2 ayda 1 format atıyorum ve hep bu programla yazdırıyorum usb ye

teşekkürler dostum hallettim saol

Uhops

Uhops

Üye
CD/DVD/USB olmayınca ben attım .iso dosyasını masaüstüne, tıkladım setup.exe'ye sonra hiç birşey yapmadım kendisi C:\ ye kurdu. :)

delimatkap

delimatkap

Üye
    Konu Sahibi
CD/DVD/USB olmayınca ben attım .iso dosyasını masaüstüne, tıkladım setup.exe'ye sonra hiç birşey yapmadım kendisi C:\ ye kurdu. :)
cd/dvd/usb ile atmak daha iyi oluyor

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Takipçi Satın Al

Üst Alt