İpucu Windows 8.1 Adobe Flash Player Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Wayne Roney

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8.1 Adobe Flash Player Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bilgisayarımı windows 8.1 e yükselttim. Fakat Adobe Flash Player da sorun çıktı. Yani örneğin YouTube a girince bir video yu tam ekran yaptığım zaman bazen alttaki bar büyüyo ve çözünürlük 800x600 e düşermiş gibi oluyor (monitör ve bilgisayar çözünürlüğü 1366x768). Normal durumlarda ise örneğin görüntüyü hd yaptığımda H hardinin ilk çubuğu tek sütun pikselken şimdi iki sütun piksel ve ayrıca ekranda belli belirsiz karelenme oluyor sanki çözünürük 1080p değilde 360p gibi. Denetim masasına girdiğimde Adobe Flash Player (32 bit) yazıyor benim bilgisayarım ise 64 bit. yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Forumlar

Uhops

Uhops

Üye
Chrome'den denedin mi?

Invoke

Invoke

Üye
Ben de sorun 8.1, Chrome kullanıyorum.
Chrome'da flashplayer zaten yerleşik olarak bulunuyor...

Wayne Roney

Üye
    Konu Sahibi
hayır ma chrome u kullanmıyorum bazı flash larda yapılması gerekeni yapmıyo bunu ilk olarak apple mac pro tanıtım sayfasında fark ettim safari daha iyi performans gösterdi ve bende chrome u bıraktım ayrıca google kullanmayı sevmiyorum

Invoke

Invoke

Üye
Farklı tarayıcı ile deneyin?
Flash playerın sitesine bakın, belki güncel değildir ya da kaldırıp tekrar kurmayı deneyin, belki çare olur. :/

Wayne Roney

Üye
    Konu Sahibi
esasında siz chrome u kullan deyince bende hepsinde deneyeyim dedim ve ynı klibi ie11 chrome safari ve opera da açtım. ie11 ve chrome sorunsuz çalıştı safaride hala aynı sorun fakat operada sadece 360p seçeneği var rezaletayrıca teşekkürler apple güncelleştirme yapana kadar internet explorer a devam

Invoke

Invoke

Üye
İnternet explorer çok dandik, kendin bilirsin ama chrome daha iyi, daha hızlı.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

Üst Alt