windows 7yi yükledim yerel disk kayboldu

Sponsorlu Bağlantılar

ultrasulo

Üye
    Konu Sahibi
windows 7yi yükledim yerel disk kayboldu
arkadaşlar format atıp windows 7yi yükledim yüklerken cye format attım ama önerilen değilde gelişmişi seçtim cdeki dosyalar silinsin diye silindi ama d diski yok ortada normalde içindeki dosyalar duruyor ama d diski kayıp nasıl bulucam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim büyük ihtimal d fat formatında olduğu için gözükmüyor..f-disk gibi programlarla ntfs ye çevirirsen gözükür ama bu seferde d deki dosyaların kaybolur..bence xp yükle d yi yedekle sonra onu ntfs ye formatla çevir sonra windows 7 yükle..

franklinda

franklinda

Üye
D diskini bilgisayarım a sağ tıklayıp yönet diyeceksin ve disk sürüvcülerine gireceksin. Orada hepsi listelenir. Sen hangi diski göremiyorsan ona bir harf ata tamamdır. bazen eski sistem tarafından tanımlı diskleri okutamayabilirsin. O yöntemle çözülür. Yada harici bir program yükleyip açarsın.

mustim1547

Üye
Evet .. Harf atamak doğru ben yaptım oldu .. Teşekkürler

taygun123456

Üye
alllah razı olsun wallla franklinda allah tuttunu altın etsın 33 cb lık resım lerım gıdıodu walla cok cok saol

izmirligenc

izmirligenc

Üye
D diskini bilgisayarım a sağ tıklayıp yönet diyeceksin ve disk sürüvcülerine gireceksin. Orada hepsi listelenir. Sen hangi diski göremiyorsan ona bir harf ata tamamdır. bazen eski sistem tarafından tanımlı diskleri okutamayabilirsin. O yöntemle çözülür. Yada harici bir program yükleyip açarsın.

:oke::oke:

maviprens2

Üye
teşekurler arkadaşımm benımde aynı problem vardı şimdi disk gözükor teşekurler

manyaq42

Üye
Allah razı olsun...

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim çok işime yaradı

fofo01

Üye
kardeş konu hala aktifmi bilmiyom ama aynı sorun bende var valla dediğin gi orda disk yönetimine girdim isim değiştirm yani şöyle yaptım yol olarak anlatim bilgisayarıma sağ tık yönet depolama sonra disk yönetimi orda da benim kaybolan ama var olan yereldisk d bölümü gördüm sağ tıkla özellikler dedim
isimi değiştirdim gelmedi bende sonra bişey keşfettim yereldisk c yere birincil sistem yereldisk d yede birincil diyor normalde c ye bir d ye iki demsi gerek yardım edecek bilgin varsa şimdiden çok teşşekürler

Software95

Sorunun çözümü :tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sorun çözülmüş ama konuyu kapatmıyorum başkalarının başınada gelebilir o yüzden gerekli bölüme taşıdım iyi forumlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt