Windows 7 vs Windows 8.1

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 vs Windows 8.1
Bilgisayar Aldım ve yanında 2 tane işletim sisteminden seçtiğim birinin geleceğini söylediler. Windows 7 ve Windows 8.1. Normalde Windows 8.1 ile geliyormuş ama bazı kişiler Windows 7 kullandığı için Windows 7 veriyorlarmış.
Hangisini alsam kararsız kaldım. Windows 8.1de çok sıkıntı var diyorlar oyunlarda falan sıkıntı oluyormuş bide işlemciyi zorluyormuş ama Windows 7 de bazı pratik programlar yok (ISO açma gibi extra program lazım). Hangisi daha iyi, + ve - yönleri neler söylermisiniz?

Son düzenleme:

LimePie

LimePie

Üye
windows 8.1 tabiki o sorunlar güncelleme sayesinde giderilir diye düşünüyorum ama işi sağlama almak istiyorsan windows 7 yüklet sen bilirsin ama sonra sen bana böyle dedin deme :oke:

0MG90

0MG90

Üye
8.1 i yükle 7 ye göre daha hızlı benim bilgisayarımda. Sıkıntı falanda yok.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
win 8.1 tabiki de güncellemeden sonra halledilir o hatalar, sp1 ile halletmelerini bekliyorum. 10 senelik bilgisisayar canlandı :D uyumluluk modu filan işe yarıyor yani. çok az şeyde sorun var.çözünürlük uysa NFS2SE oynicam :ehe:

ismail

ismail

Üye
Ben 8.1 kullanıyorum memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: LimePie
LimePie

LimePie

Üye
bende yükleyecem 8.1i

ANIL

ANIL

Admin
Windows 8.1 iyidir. Update 1 ile daha stabil ve metro arayüz daha kullanışlı hale gelecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
8.1 daha iyi. Oyun olsun başka bir şey olsun henüz bir sıkıntı yaşamadım. @ahmetsuha525000

Evet, ben de 8.1 kullanıyorum. Bir şey mi soracaksın? :D @LimePie

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
8.1 daha iyi. Oyun olsun başka bir şey olsun henüz bir sıkıntı yaşamadım. @ahmetsuha525000

Evet, ben de 8.1 kullanıyorum. Bir şey mi soracaksın? :D @LimePie
yok sadece memnunmusun diye soracaktım :D

Uhops

Uhops

Üye
8.1 en iyisi.

Bide bu windows 8/8.1 hangi oyunları açmıyormuş birçok kişi sırf bu yüzden yüklemiyor.

ANIL

ANIL

Admin
Ne zaman geliyo la Anıl :)

Sızdırıldı aratarak bulabilirsin :D
Update üzerinden orjinal olarak Mart-Nisan arası gelmesi bekleniyor. Orjinal olarak gelmesini bekliyorum ben şuan bir sorun yok zaten. Bu arada yarın yeni aylık güncellemeler gelecek.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Sızdırıldı aratarak bulabilirsin :D
Update üzerinden orjinal olarak Mart-Nisan arası gelmesi bekleniyor. Orjinal olarak gelmesini bekliyorum ben şuan bir sorun yok zaten. Bu arada yarın yeni aylık güncellemeler gelecek.
Benim sistem orjinal deyel :) o zaman ben crackli halini beklerim :) bende diyorum niye hiç güncelleme gelmiyo demek aylık veriyolarmış :)
Sağolasın :)

ANIL

ANIL

Admin
Benim sistem orjinal deyel :) o zaman ben crackli halini beklerim :) bende diyorum niye hiç güncelleme gelmiyo demek aylık veriyolarmış :)
Sağolasın :)

Ben de orjinal kullanmıyorum. Microsoft her ayın ikinci salısı yeni güncellemeleri veriyor.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
exp_l0it

exp_l0it

Üye
bende kullanıyorum defendere güncelleme geliyo her gün. onun dışında office ile windows güncellemesi başka bişi yok ama ilk haline göre biraz daha hızlandı pc.

Takipçi Satın Al

Üst Alt