• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Windows 7 ve Vista için Xp Mode Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 7 ve Vista için Xp Mode Yayınlandı!

Windows 7’de eski işletim sistemlerine uyumlu olan yazılımları çalıştırmasını sağlayan XP Mode, bugün yayınlandı.

Windows 7 final sürümüne çok az bir süre kaldı ve hatta hangi ülkeden, kaç paraya satılacağı bile açıklandı. RTM dağıtımı da bugün itibari ile sona eriyor. Microsoft Vista ve Windows 7 kullanıcılarının çalıştıramadığı ama XP kullanıcılarının başarılı bir şekilde çalıştırdığı yazılımları çalıştırmak için yayınlanan XP Mode, RC sürümünde birçok kullanıcıyı sevindirmeyi başardı. Resmi açıklama ve indirme linkine bu ulaşabilirsiniz.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Çok güzel ve sevindiric bir haber.Ben sadece windwos 7 için dağıtılacagını sanıyordum.Ama Vista içinde xp mode olması çok daha güzel.Vista karşıtlarının En önemli sebeblerinden birtanesiydi program uyumsuzluğu.Hali hazırda artık buda tamamen ortadan kaldırılmak üzere.Bakalım Vista karşıtlarının şimdiki hedefi ne olacak teşekkürler bu güzel haber için

Symbiont

Üye
7 de artık bütün oyunlar çalışacak oley hepsi kuruyorum bugün :yuru:coold:

milestone

milestone

Üye
Açıkcası windows 7'nin çıkışını sabırsızlıkla bekleyenlerdenim, 7600 sürümünü kurarken vistanın biraz daha alengirlisi diye düşünmüştüm lakin vistada başa bela olan kopyalama zamanı, sürücü ve program uyumluluğunun,performans düşüklüğünün windows 7'de yaşanmadığını görünce çok şaşırdım, yaklaşık bir hafta boyunca windwows 7'nin canını çıkarmaya çalıştıysamda muaffak olamadım, netice itibarı ile sanki değişik bir tema ile windows xp kullanıyormuş gibi hissettim kendimi ve çok memnun oldum bu durumdan..... bu virtual pc olayına gelincede netstumbler gibi xp'de performans alınan programların çalışması için mükemmel bir ayrıntı olacak bence.....

researcher

Üye
Eninde sonunda Microsoft iflas edecek...uzatmaları oynuyor....

Ozan

Ozan

Admin
Windows 7, Microsoft tarihinin en başarılı isletim sistemi tartışmasız ve bu isletim sisteminde XpMode ile Xp arabirimine destek vermesi de çok artı bir durum ..

milestone

milestone

Üye
@novelics
Açıkcası iflas etmeleri özellikle son kullanıcılar için artıdan fazla eksi getirir. Şimdi hernekadar o daha iyi bu daha iyi diye her kafadan bir ses çıksada microsoftun olmadığı bir dünyanın hayali bile kabustan öteye gitmezdi, işletim sistemi yok, office yok ki bunlar sadece bilinen temel bileşenler,

Şuan microsoft piyasadan kalksa xp - vista yada çıkacak olan win7 gibi bir işletim sisteminin gelmesi ve bunun sağlıklı çalışması ve son kullanıcıyı memnun etmesi nerden baksan 3-5 sene ister.... Ne mac ne linux çünkü bunlar buzamana kadar hep ikinciliğe oynadığından , bizlere alıştığımız gibi bir işletim sistemi vermeleri çok zaman alır ki, çoğumuz da windowsta olduğu gibi iki tıkla program kurmaya alıştığımızdan "sudo app get install" yazıp program yüklemeyi öğrenecek kadarda azimli değiliz.

Artı olarak bedava linux sürümleri varken ısrarla microsoftun sistemlerini binbir yolla c..rac..k'leyen ,kısaca microsoftun tabiri ile sahte yazılım kullanmakta ısrar edenlerde biz olduğumuza göre, microsoftuda bu duruma getiren bizleriz

lafı fazla uzatmadan microsoftun iflas etmesi yada "yapmıyom bu işi artık" demesi gibi bir şansı yok bu saatten sonra.

akuma25

Üye
bende windows 7 kurulu kullanıyorum süper ötesi bişey heleki bu programda üzerine geldi tamamen vazgeçilmez olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt