windows 7 starter arkaplan değiştirme programı var mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 starter arkaplan değiştirme programı var mi?
arkaplan programı arıyorum ancak resimin üzerindeyken sağa tıkladığımda çabucak değiştirebileceğim bir program arıyorum daha önceden bulmuştum ama şimdi bulamıyorum

futbol123

futbol123

Üye
öyle bir program yok win7 starter berbat bir işletim sistemi home premium pro ultimate sürümlerinden birini kurun :)

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4512629][COLOR="DarkRed' Alıntı:
öyle bir program yok win7 starter berbat bir işletim sistemi home premium pro ultimate sürümlerinden birini kurun :)[/COLOR]

sen öyle sanmaya devam et:) ben önceki netbookuma kurmuştum sadece şimdi o programı bulamıyorum..Hem abarttığın kadarda bir işletim sistemi değil çok biliyorsun sen

futbol123

futbol123

Üye
sen öyle sanmaya devam et:) ben önceki netbookuma kurmuştum sadece şimdi o programı bulamıyorum..Hem abarttığın kadarda bir işletim sistemi değil çok biliyorsun sen
benim demek istediğim şey win starter ın berbat bir işletim sistemi olduğu ;) ki öyle zaten starter berbattır heleki netbook un varsa ;) xp bile daha iyidir doğru diyorsun herşeyi çok iyi bilirim rahat ol :)

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4513125][COLOR="DarkRed' Alıntı:

benim demek istediğim şey win starter ın berbat bir işletim sistemi olduğu ;) ki öyle zaten starter berbattır heleki netbook un varsa ;) xp bile daha iyidir doğru diyorsun herşeyi çok iyi bilirim rahat ol :)
[/COLOR]

ben starter ile hiçbir sorun yaşamadım hatta hızlı da kimilerinde acayip kasiyor dediler halbuki hiç alakası yok...bu tamamen bilgisayarınıza bağlı..benim netbookta sıkıntı yok:) starter berbat diyorsunuz ya iyi de bir pcnin yapması gereken her şeyi yapıyor dahasi ne bence çok abarttıyorsun...

----------Eklendi @ 17:34:40 ---------- Yazıldı @ 17:31:58 ----------

çok sağol kardeşim yaptım önerin için teşekkürler..

fnldstntn

Üye
Starterin tek farkı düşük sistemli pc ler için bazı özelliklerinin kısıtlanmış olması...Kişiselleştirme gibi...

futbol123

futbol123

Üye
ben starter ile hiçbir sorun yaşamadım hatta hızlı da kimilerinde acayip kasiyor dediler halbuki hiç alakası yok...bu tamamen bilgisayarınıza bağlı..benim netbookta sıkıntı yok:) starter berbat diyorsunuz ya iyi de bir pcnin yapması gereken her şeyi yapıyor dahasi ne bence çok abarttıyorsun...

----------Eklendi @ 17:34:40 ---------- Yazıldı @ 17:31:58 ----------

çok sağol kardeşim yaptım önerin için teşekkürler..
starter kötü bir işletim sistemi madem çok iyi bir işletim sistemi neden yüksek özellikli pcler kullanmıyor? örn: i7

savas_yal

savas_yal

Üye
daha ucuz da ondan :) maliyet artıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt