Windows 7 Sistem Geri Yükleme [ Video ]

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 7 Sistem Geri Yükleme [ Video ]
[video=youtube;qL5XoEMc9dA]http://www.youtube.com/watch?v=qL5XoEMc9dA&feature=player_embedded[/video]

Kaynak:

Sistem Geri Yükleme, kişisel dosyaları etkilemeden daha önceki bir tarihe ait sistem dosyalarınıza ve ayarlarınıza dönmek için geri yükleme noktalarını kullanır. Geri yükleme noktaları otomatik olarak her hafta ve program veya aygıt sürücüsü yüklemesi gibi önemli sistem olaylarından hemen önce oluşturulur. Ayrıca, bir geri yükleme noktasını el ile de oluşturabilirsiniz. Sistem Geri Yükleme hakkında daha fazla bilgi için bkz. Sistem Geri Yükleme nedir?
Sistem Geri Yükleme'yi açmak için

Sistem Geri Yükleme'yi başlatmadan önce, açık dosyalar varsa bunları kaydedin ve tüm programları kapatın. Geri yükleme noktanız onaylandıktan sonra Sistem Geri Yükleme bilgisayarınızı yeniden başlatır.

Geri Yükleme'yi başlatmadan önce tüm açık dosyaları kaydedin ve bütün programları kapatın. Sistem Geri Yükleme bilgisayarınızı yeniden başlatır.

  1. Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi tıklatarak Sistem Geri Yükleme'yi açın. Arama kutusuna Sistem Geri Yükleme yazın, ardından arama sonuçları listesinde Sistem Geri Yükleme'yi tıklatın. Yönetici izni gereklidir Yönetici parolası veya onay istenirse parolayı yazın veya onay verin.
  2. Bir geri yükleme noktası seçmek ve bilgisayarınızı geri yüklemek için sihirbazdaki adımları takip edin.


 


Üst Alt