windows 7 sistem derecelendirilmesi Nasıl yükseltilir bilen varmı ??

Sponsorlu Bağlantılar

saban149

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 sistem derecelendirilmesi Nasıl yükseltilir bilen varmı ??
windows deneyim dizini nasıl yükseltilir ben degerlendirdim kendi sistemimi puanlarım iyice düştü bunu yükseltmenin bi çaresi yok mu ?? nasıl yükseltebiliriz

ANIL

ANIL

Admin
Oradaki puanlara takılma bence sen aldığın performansa bak. Herhangi bir yavaşlama yoksa puanın bir önemi yok. Hile ile en yüksek puanı yapabilirsin yine istersen.

saban149

Üye
    Konu Sahibi
hile olsa iyi olurdu aldıgım performans iyi fakat düşük olması biraz toplum açısından küçültücü :)

Dereck

Dereck

Üye
İlk test yaptığın günden bu yana puanda düşme varsa o zaman bilgisayarın genel olarak performansındada düşme var demektir. Sen zaman içerisinde farketmeyebilirsin normaldir. Puanlamada en başta tabikide donanım gelir ama iyi optimizasyonla puanı biraz yükseltmen mümkün. İyi bir bakım yap derim mutlaka yükselecektir.

fk555897

fk555897

Üye
Bence o programa fazla takılma benim bilgisayarımda i7 2.80 GHz işlemci 8 GB RAM, GTX 560 ekran kartı var benim bilgisayarıma6.4 puan verdi.

ANIL

ANIL

Admin
SSD ve ya farklı bir işlem uygulanmadıysa sabit diskler en fazla 5.9 puan alabiliyor zaten. Hileyi internette rahatlıkla bulabilirsin.

Samet.25

Hileyle yukseltirsen bi ise yaramaz sadece gorunum olarak olur gercekten artirmak icin yardim kisminda denileni yap

saban149

Üye
    Konu Sahibi
il başta 5. 8 di ben kendim bilgisayar üzerinden yaptıgımda isie 5.6 ya düştü pc optimize programı önerir misiniz türkçe olsun lütfen.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ücretli bir yazılım ama deneyebilirsin.

nalcam22

nalcam22

Üye
advenced sistem care

ANIL

ANIL

Admin
il başta 5. 8 di ben kendim bilgisayar üzerinden yaptıgımda isie 5.6 ya düştü pc optimize programı önerir misiniz türkçe olsun lütfen.

Wise care 365, Advanced system care ücretsiz ve türkçeler.

Üst Alt