Windows 7 Seven

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hknhan

hknhan

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Seven
Arkadaşlar windows seven işletim sistemini Microsoft'un sitesinden Windows 7 beta 32 bit iso dosyayı olarak indirdim ve hemen notebook'a kurdum.
Öncelikle Centrino 1.7 , 1 gb 667 mhz ddr2 ram , 60 gb 5400 Rpm Hdd özellikleri olan notebook'umda Windows seven kurulumu yaklaşık yarım saatte bitti. Bu hemen göze çarpan bi yenilik
Ardından Wseven'nın 15-20 sn arasındaki hızlı açılışı beni çok etkiledi. Vista'da kasım kasım kasılan bilgisayarım sanki bir canavardı .
Bilgisayar açıldı bölgesel ayarları yaptıktan sonra Wseven bütün driverları kendi tanıdı tanıyamadıklarını internetten son versiyonlarını buldu ve yükledi.
Gözlerime inanamadım Microsoft'un başına taş düşmüş sandım. Yıllarca bizi o dandik NT alt yapısından kurtarmışlar ve karşımıza yepyeni bir teknoloji harikası getirmişler...
Wseven Biz kullanıcıları çok rahatlatacak ve artık eski bilgisayar muhabbeti kalkacak çünkü Wseven 1.0 ghz işlemci ve 1 gb ram le gayet rahat çalışan bir işletim sistemi olacak
Wseven beta versiyonunda bazı hatalar ve eksiklikler vardı bunları daha sonra sizinle paylaşıcam
FARKLI GÖRÜŞ VE BİLGİLERE SAHİP ARKADAŞLARIM LÜTFEN BİZİMLE PAYLAŞSINLAR !!!

eren6523

eren6523

Üye
Arkadaşlar windows seven işletim sistemini Microsoft'un sitesinden Windows 7 beta 32 bit iso dosyayı olarak indirdim ve hemen notebook'a kurdum.
Öncelikle Centrino 1.7 , 1 gb 667 mhz ddr2 ram , 60 gb 5400 Rpm Hdd özellikleri olan notebook'umda Windows seven kurulumu yaklaşık yarım saatte bitti. Bu hemen göze çarpan bi yenilik
Ardından Wseven'nın 15-20 sn arasındaki hızlı açılışı beni çok etkiledi. Vista'da kasım kasım kasılan bilgisayarım sanki bir canavardı .
Bilgisayar açıldı bölgesel ayarları yaptıktan sonra Wseven bütün driverları kendi tanıdı tanıyamadıklarını internetten son versiyonlarını buldu ve yükledi.
Gözlerime inanamadım Microsoft'un başına taş düşmüş sandım. Yıllarca bizi o dandik NT alt yapısından kurtarmışlar ve karşımıza yepyeni bir teknoloji harikası getirmişler...
Wseven Biz kullanıcıları çok rahatlatacak ve artık eski bilgisayar muhabbeti kalkacak çünkü Wseven 1.0 ghz işlemci ve 1 gb ram le gayet rahat çalışan bir işletim sistemi olacak
Wseven beta versiyonunda bazı hatalar ve eksiklikler vardı bunları daha sonra sizinle paylaşıcam
FARKLI GÖRÜŞ VE BİLGİLERE SAHİP ARKADAŞLARIM LÜTFEN BİZİMLE PAYLAŞSINLAR !!!

güzel anlatım teşekkürler.peki kaç mb tı beta 7 ?

blackh4wk

blackh4wk

Üye
2.19 Gb Betası ...
Sİstem gereksinimi ( minimum )
Cpu: 1.5 Ghz
Ram: 512
Ekran kartı: 256 ( shader 2.0 )
Boş Alan : 12 Gb

NoT: İsteyene özelden windows 7 Beta Rapid linklerini verebilirm.

coolthinker

coolthinker

Üye
ben de kurmayı düşünüyorum kararsızım ama.

hknhan

hknhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kurun ve kesinlikle geleceği görün çok acayip yapmışlar betası buysa tam sürümü nasıl olur diceksiniz . ama bi ayrıntı oyunlar açılmıyor :))) şuan için

--------------- Ekleme ---------------

Evet arkadaşlar Wseven betadaki bir kaç problemimi sizinle paylaşmak istedim
Öncelikel Wseven kurduktan hemen siteden güncellemelerine baktım sadece 2 tane güncelleme vardı. sonra msn i indirdim ve kurdum . Ama msn Bir türlü açılmıyor ne zmaan msn tıklasama daha msnin penceresin gelmeden bilgisyar donuyordu. sonra bilgisayarın firewall ayarlarını güvenlik duvarı ayarlarını ve buna bağlı bütün duvarlarını :) kaldırdım ama nafile açılmadı.
Sonra bilgisayarı güvenli modda açtım msne tıklayınca hiçbir şey yokmuş gibi gayet rahat açıldı . Bunun sebebini henüz bulamadım fazlada üzerine düşmedim.
İkinci problem oyunları bir türlü çaşıştıramadım artık directX den mi kaynaklandı anlamadım ama oyunlar açılmadı bir türlü.
Artılardan Bir kaçı Wseven Windows media Centre ve Vistanın harmanlaması olmuş. standart pakettinde de bile birçok media uygulaması mevcut bu çok sevindirici şimdilik bu kadar .

serkandedecan

Üye
linkleri verirmisın dostum

Doğan

Üye
valla windows 7 tek kelimyle muhtesem XP kadar hızlı vista kadar güzel bi ara yüze sahip yani kısacası xp+vista=windows7 ßence

hknhan

hknhan

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar İndirmek ve İncelemek İsteyenler bu linkten yararlanabilirler fakat şu an için site içeriği ingilizce .

Doğan

Üye
kurulum gerçktende hızlı

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
süper bişi yha

colibri

colibri

Üye
oo Çok merak ettim ya umarım dediğiniz kadar vardır sağolun...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Windows 7 Seven Demeseydin çünkü ''Seven=7''oluyor Zaten :):)

Exalans

Exalans

Üye
şuan için microsoft un sitesinden download edilemiyor torrent sitelerinden indirebilirsiniz

hknhan

hknhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Windows 7 nin Türkçe dil desteği yayınlanmış Bulup yükleyeceğim.

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
tsk

selvi68

Üye
YAW BU WİNDOWS 7 DE SAAT İŞRETI ÇIKMIYORR:(8:(:agla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt