Windows 7 Sata HDD Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Sata HDD Sorunu
Beyler windows 7 kurarken aranızda disklerin görünmemesi sorununu yasayanlar var mı?
Ben çogu kez yasadım.Eger bana özel bir sorun degil ise resmen rezalet bir durum bu.
En son xp'de sata entegre ederdik vistayla kurtulduk derken win7'de de mi ekliycez sata driver?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Anakartınıza uyumlu sata sürücüsünü anakartınızın üreticisinin sitesinden indirin.

Bunu bir cd ye yazdırın

Normal olarak windows kurulumuna başlayın

Hard diskinizi göremedğiniz aşamada F6 ya basın ardından windows kurulum dvd nizi çıkarım sata cd sini takın ve sürücüyü yükleyin.

Artık windows kurulumu diskinizi görecektir.

ayrıca burdan indirip sata sürücüleri tanıtabilirsiniz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sata sürücüsü kurmayı biliyorum sorunuda hallediyorum zaten ama uyuz etti beni ya xp'de olan sorunu win7 görmek çok ilginç.
Vistada böyle bisey yok çatır çatır kuruyosun sitemi.Anlasılan microsof win7'yi lite hale getirmis ki performans artsın.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
her sürümde ayrı ayrı sorunlar işletim sistemleri sorunları hep kullanıcıların kendi emekleri ile çözülüyor aslında onlarda çözüm buluyorlar ama ne gereği var herşey düzgün yapılsa ya. Windows 8 de şimdi hdd yi otomatik olarak bölümlere ayırıyor. 3 yada 4 e böldüğü oluyor. Herşey sorun ne yapalım sorunlar çözülmek için.

Lenneth

Üye
Ne kadar Symbian - Android konusunda zıt olsakta aynı düşüncede olabileceğimiz bir konu çıktı ilk defa :)

Windows 7 uyum konusunda rezalet, XP'nin tanıdığı çoğu şeyi tanıyamıyor. Özellikle eski bir parçaysa at çöpe gitsin muamelesi yapıyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Ya windows 7'nin tek sorunu bu degil bana göre.İntel Core i5 islemci 4 gb ram ve Gts 250 ekran kartıyla bile 470 tane müzik klasörü içinde sayfayı asagı kaydırırken kasma yapiyor sistem kesinlikle stabil degil.Microsoft arayüzü hızlı gibi göstersede temelde çok eksigi var win7'nin.
Yerel ag baglantısını devre dısı bırakıyorum ve sorunu tara diyorum bana 'yerel ag baglantısı devre dısı' bile diyemiyordu sp1'den önce.
Ben aynı bilgisayara vista sp2 kurdum harika performansı var ama alısklanlık oldu format atıcaktım windows 7 cd geçti elime onu kurdum.Genel anlamda vista sp2'den daha memnunum ama onunda tek sorunu CD/DVD sürücüleri.CD yada Dvd takıldıgında kasma yapayıyor biraz.

Lenneth

Üye
Ya windows 7'nin tek sorunu bu degil bana göre.İntel Core i5 islemci 4 gb ram ve Gts 250 ekran kartıyla bile 470 tane müzik klasörü içinde sayfayı asagı kaydırırken kasma yapiyor sistem kesinlikle stabil degil.Microsoft arayüzü hızlı gibi göstersede temelde çok eksigi var win7'nin.
Yerel ag baglantısını devre dısı bırakıyorum ve sorunu tara diyorum bana 'yerel ag baglantısı devre dısı' bile diyemiyordu sp1'den önce.
Ben aynı bilgisayara vista sp2 kurdum harika performansı var ama alısklanlık oldu format atıcaktım windows 7 cd geçti elime onu kurdum.Genel anlamda vista sp2'den daha memnunum ama onunda tek sorunu CD/DVD sürücüleri.CD yada Dvd takıldıgında kasma yapayıyor biraz.

Ben XP'den memnunum açıkçası. XP gibi stabil bir sistem çıkartana kadar da değişmem. Bütün driverların sorunsuz, işlemlerim sorunsuz, programlarım sorunsuz, bilgisayarım biraz eski de kalsa artık hızlı..

En son Windows 7 deneyimimde wireless koptuğunda sistem geri bağlanmaktan bile acizdi. Jaf ile flash atamıyordum 5800'ıma falan. Programlarda sorun vardı. Microsoft geriye dönük uyum işinde başarısız.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Bende windows 7'de kendi okul ile ilgili programları kullanamıyorum mesela proteus isis falan uyumsuzluk sorunu var.
Jaf'in uyumlulugunu windows xp sp3 yapınca çalısıyor win7'de.

Takipçi Satın Al

Üst Alt