Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows 7 nin türkcesi varmı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
windows 7 nin türkcesi varmı
arkadaşlar windows 7 kısa bir süre önce çıktı acaba bunun türkcesi varmıdır bide windows vista home premium dan windows 7 ye geçsem mi herkeze sordum ingilizcen çok güzelse kur dediler sizinde bi düşüncenizi almak istedim
Benj
Üye
Bende Var Ama Botsuz Yani Direk Xp Veya Vistanin üzerine Kuruyosun..
Nadir
Emekli Yönetici
ohooo çıkalı 3 ay oldu..hemde orjinal burada verilmediği için veremiyoruz..vistadan kaç kat güzel tavsiye ederim..
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Ankarada olsaydın verebilirdim
Windows Se7en 32Bit Ultimate...
XxByPhPeDiToRxX
Üye
En guzeli kendin değiştirmen. Language diye bir dosya var. Oradaki dosyadan bir tane kopyala. Kurmadan önce ama. Kopyaladiğın dosyayi not defteri veya xml dosyasınla birlikte ac. Duzenle sonrasinda da...
mekanik
Üye
elindeki ingilizceyse dil paketini goodledan arat denetim masasından dil ayarlarına gir ve yükle...
heyooo_xxx
Üye
ultimate kurarsan dil paketi desteği mevcut ama daha düşük bir versiyon yüklediysen o dili kullanmak durumundasın
izmirligenc
Üye
olmaz olurmu ya suruyle google amcaya sor bi win 7 32 bit turkce
merty24
Üye
win ingilizce kur update kısmından dildosyaları var ordan turkçeyı sec ındır kur reset at tamamdır
Adanalı.01
Üye
bende var kardeşim casper oem li ama windows 7 home prremium aktivatorde var çökmuş 4 pcye format atıp kurdum türkçe orjinal