Windows 7 Kayafı Yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lazo611

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Kayafı Yedi
Selamunaleyküm arkadaşlar...

Bilgisayarımı windows vistadan windows 7ye yükselttiğime bin pişman oldum

*Sahte sürüm yüklemişim
*Ve bilgisayar çok aşırı yavaşladı asıl sorunum çok geç açılması bilgisayarımın 20 dakikada açılıyor ve açılış süresi çok ilginç...

*Bilgisayarın power tuşuna basıyorum ışık yanıyor ve bi süre sonra sönüyor bilgisayar kendi kendini bu şekilde kapatıp açıyor... bunu heralde 100 kere yaptıktan sonra vahiy geliyor ve açılıyor...

Sistemimin özellikleri

İntel core2 quad ( 4 çekirdek ) işlemci
4gb ram
Ati HD 3600 series 2gb ekran kartı
640 gb harddisk...

valla bütün bildiğim bu kadar ve 1700 tl para verdim şimdi nerdeyse kullanamıyorum

Acilen yardımlarınızı bekliyorum...

brk38

Üye
sahte sürümle alakası yok.sen kasanı bir servise götür.power tuşun bozuk olabilir.

lazo611

Üye
    Konu Sahibi
hocam... şöyle belirteyim power tuşunun bozuk olduğu sanmıyorum...

kendi kendini açıp kapamadan önce... eskiden sadece pcyi açtığımda ışığı yanardı yine 20 dakika beklerdi bu powerin yanıp sönmesi sonra oldu oda sanıyorsam pcyi uyku modunda sanıp klavyedeki wake tuşuna bastığım için yanıp sönmeye başladı...

ben bunu orjinal vistaya geri çevirsem çözüm olurmu... ?

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Versiyon yükseltme işlemi sıkıntılı oluyor. Sistemine direk olarak Windows 7' i yüklemelisin. Ankarada olsayın bizzat yardımcı olurdum.

lazo611

Üye
    Konu Sahibi
hmm... anlaşıldı ben pek beceremeyeceğim... en iyisi hard diskin içindekileri yedekleyip servise götürmek pcyi

Yardımlarınız için teşekkürler...

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bu işlerden anlamıyorsanız eğer en mantıklı çözüm yedeklerinizi alıp sistemi servise görütmektir.

Nedved

Emekli Yönetici
Evet servisine götürürsen daha iyi olur.

Bu sorununu işletim sistemiyle alakası olduğunu sanmıyorum.Aklıma ilk gelen PSU.Onun dışında bazen işlemci ve HDD'lerde sorunun kaynağı olabiliyor.

brk38

Üye
orjinallikle alakası yok ama dedikleri gibi cpu yada hdd sorun yaratabiliyor.sen en iyisi servise götür.yok yaparım diyorsan direk yükle yükseltme yapma.

Bu işten anlamıyor gibisin en iyisi servis.

Orjinal yükle pişman olmayacaksın

Burak

Üye
en iyisi xp ya
çok fazla sorun olusturmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...