Windows 7 İki Saatte Bir Kapanacak !

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 İki Saatte Bir Kapanacak !
Microsoft, TechNet üzerinden Windows 7'nin beta sürümünü indiren kullanıcılara bir e-posta gönderdi. Windows 7'ye ne olacak? Biz ne kullanacağız?

Microsoft TechNet üzerinden e-postayla yapılan açıklamada, Windows 7 Beta programına katılanlara teşekkür edilirken, birkaç gün içinde yeni Windows sürümünün kullanılamaz hale geleceğinden bahsediliyor. 1 Temmuz'da kullanım dışı kalacak olan Windows 7 Beta sürümleri, 1 Haziran'dan itibaren de her iki saatte bir kapanmaya başlayacak.

Bedava Windows 7'ye Veda mı?

TechNet açıklamasında bu vakitten sonra, ürün çıkana kadar Windows 7'nin sürüm adayının kullanılmaya devam edeceği belirtiliyor. Elbette bu noktada herhangi bir güncelleme veya yükseltme mümkün olmayacağı için şimdiden bütün yazılımların yeniden kuruluma hazırlanması ve gerekli belgelerin yedeklenmesi öneriliyor.

• Beğen
Tepkiler: hasukan ve celilcemre

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Konu içeriğinin bir benzeri BURADA paylaşılmıştır...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Başlık, konuyu daha iyi anlatırsa insanlar da onun içeriğini az çok çıkarabilir. Bütün konulara girip tek tek bakmadım ama kusura bakmayın konuyu silebilir veya kapatabilirsiniz.

maytel

maytel

Üye
çözümü var mı peki?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
vay be kac ay once duyurulmus coktandir da cikti bos is:ehe

mmo_k

mmo_k

Üye
arkadaşlar çözüm cok kolay:

biostan sistem saatini mart ayına veya daha öncesine alcaz tabi oda bunu yiycek
bizde sıkıntısız windows 7 kullancaz.

HATAM VARSA ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM...:bigstar:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
belirli guncelllemer haricinde kabul etmiyorum sorun yok valla yeniden format attim oncede win 7 di simdide

ruudroll

ruudroll

Üye
Windows 7 service pack 1 çıkacak herhalde ondan olması lazım betalarda kalkacak ozmn ...

▓SE®ENITY▓™

▓SE®ENITY▓™

Üye
konu zaten geçen sene açılmış arkadaşlar.O zamanlar final sürümü öncesi belli peryotlarla R.C sürümleri kaldırılıyordu.Hatta bildiğim en son RC sürümü ocakta kalktı

qwertyyyq

Üye
ben şuan windows 7 ultimate kullanıyorum ama bugün bnmde 2 saatte bir kapanmaya başladı orj deil benmki ama crac kyapmıştım neden olablr acaba ?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tutmamıştır.Bilgisayarım'a sağ tıklayıp , Özellikler bölümünde alt tarafta orjinal olup olmadığına bakabilirsin.

Üst Alt