Windows 7 Gdesk design new theme

_Cru3L_

Üye
bunun ne açıklaması olabilir gdeskt teması işte saçma sapan mesajlar yazmayın

kardeş iyi hoş tamamda bunu nasıl çalıştırcaz nasıl yüklüycez kafalrda bir sürü soru işareti var biraz açıklarsan seviniriz.(Allah kabul etsin orucunu bu arada )

teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Çok teşekkürler

'Şeref'

Emekli Yönetici
tesekkurler kardeş

guzel ama hackli tellerdemi çalısıyor bu

nekrogzd

Üye
eywallah denedim hoşuma gitti

*unkown*

Üye
Tema Çok güzel ellerinize Sağlık....
Bunu Kurdum ama nasıl aktif hale getireceğim???
Lütfen yardımcı olun...

Teşekkürler...

merhaba arkadaslar bu rar dosyasının ıcındekı herseyı yuukleyecekmıyız telefona bırde bu windows7 ultimate gdd ddosyasını ne yapacagız nere yukleyecegız veya bı klasöre mı atacagız?

ceset

Üye
oooo konu cok ucmus... kufurler savrulmus..

Neyse arkadaslar olay su daha once hic Gdesk kurmadiysaniz dosya icerisindeki sisleri kurun.

ilk once Gdesk 0.33g.sis sonra digerlerini.

uygulamalarim klasorune Gdesk gelir..

Hafiza kartina GdeskTemalar diye bir klasor acalim.

W7 ultimate.gdd dosyasini bu GdeskTemalar klasorune atalim.

Programi acalim

ekrana tik atalim

acilan kucuk menuden Duzenle

oradan Dizayn Yukle

Acilan pencereden GdeskTemalar klasoru icerisindeki w7ultimate.gdd dosyasini bulalim tiklayalim..

ok tema karsimiza gelecek

ekrananin bos yerine tik atalim

ayarlar screen isaretleyelim

Ayarlar Ana ekran olarak kullan di sanirim onu isretliyoruz.. bu kadar

KayraBey

Üye
İndirdiğiniz dosyanın içinden çıkan tüm sis dosyalarını sırasıyla yükleyiniz.Sonra gdesk'i çalıştırıp Windows 7 ultimate.gdd dosyasını seçiniz.

arkdasım peqi bu dediğin w7ultimade.gdd dosyasını nerde bulucaz bulamadım ben ????????

AYNA

Üye
Ben bu gdeski hiç anlamıyorum.yükledim bu denedim daha önceden bu temaları program aracılığıyla kullanıyorsun bi programın içinde dolaşıyorsun telefonu kapat aç gidiyo? bunun direk ev ekranına yüklemeli olanını yapamıyorlar mı ya? bu saçma geliyo bana basit yani..