Windows 7 Gdesk design new theme

Konu Sahibi
Windows 7 Gdesk design new theme
Resim:

Ekli dosyalar

Tepkiler: FuNKyX5, htmy, rohat_2009 ve 36 diğerleri

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Konu Sahibi
bir mesaj yazma bu kadar zor mu ya

mörjü

Üye
harıkasın paşam tebrıklerımı sunuyorum

Tepkiler: aziz altun

ozanazy

Üye
Ya herşey iyi güzel de ben bilgisayardan program indiremiyorum iş yerindeyim evde net yok. O yüzden zip ve rar uzantılı yerine direk sis sisx uzantılı upload yapılsa daha iyi olmaz mı benim gibi sadece telefondan indirmek isteyenler için. Zip rar açan programlar var telefon için fakat onlarıda zip ile upload yapan sivrizeka arkadaşlar yüzünden indiremiyorum.

Saygılar.

Tema çok başarılı bu arada eline sağlık.

slm arkadaşlar çok güzzel tema benim tel nokıa 5530 XM tele yükledim temayı ama enson GOeskTaskManS60.0.33g bu dosyayı yüklerken '''süresi geçmiş sertifika ''' yazıyor bana yardım olurmusunuz?!!??*

Konu Sahibi
onu yüklemesen de çalışır o sadece hacklide yükleniyor

Konu Sahibi
yahu benim upload siteme üye olun sis ve jar uzantıları yükleniyor şimdi sisx de getiricem alın size linki resimde yükleniyor her türlü turkishupload.cwahi.net yakında net.tc alan adıyla hizmete girebilir

--------------- Ekleme ---------------

not: büyük dosya upload etmeyin de site çökmesin telefon dosyaları yükleyin sadece yakında dosya boyutu ve formatları düşüreceğim zaten telefonlara özel bir site olacak reklamsız ve net.tc alan adı maxicep e hizmet etmeyi düşünüyorum

canoner

Üye
zip içinde butun sıs dosyalarını mı yukelmek gerekiyor?bi yardımcı olursa yuklyenarkdaslar vara

pissiqo

Üye
teşekkürler

arkadaşlar yükleyemedim yükleyen arkadaşlardan birisi yardımcı olabilir mi ?

bu nasıl yükleniyor büssürü sis sisx dosyaları var YARDIM EDİN

teşekkürler....kurulumunun nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim...