Windows 7 for Android v1.0 [ Telefonunuz Win7 İşletim arayüzü Olsun ] İndir / DownLoad

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 7 for Android v1.0 [ Telefonunuz Win7 İşletim arayüzü Olsun ] İndir / DownLoad
Genel Bakış Artık bir masaüstü bilgisayar gibi Android mobil cihazı çalışmasını Sağlayabilirsiniz
Android için Windows 7! Artık Android cihazı bir masaüstü pc taklit edebilirsiniz.

Şimdi bir masaüstü bilgisayar gibi Android mobil cihazı çalışma sağlayabilirsiniz

Not: Eğer Motoblur ile Motorola Phone varsa ev uygulama seçmek için Nightshade Labs tarafından "Moto Ev Fix" indirin.

Bu ev uygulama varsayılan giriş uygulamasının yerine (arzu edilirse) ve Android için Windows 7 ile telefonunuza erişmenizi sağlar Başka hiçbir uygulama gerektirmez! Bu Launcher Pro veya benzeri uygulamalar gerektiren çoğu ev ya da tema uygulamaları benzemez. Bu ve daha hızlı bir arabirim için daha fazla bellek demektir. Görev çubuğu, başlat menüsü, widget'lar sayfası ve tabii masaüstü; Bu uygulama birçok büyük özellikleri içerir. Bu sadece bir pencere bilgisayarda işlev görecek gibi işleyecektir.Görev çubuğu cihazınızın temel özellikleri içerir; başlangıç ​​düğmesi, tarayıcı, mesajlaşma, dialer ve başlatıcı.Launcher Tüm yüklü uygulamaların bir listesini verir ve çalıştırmak için bir seçim sağlar.Başlat menüsü diğer temel uygulamaları ve ayarları hızlı erişim sağlar. Android için Windows 7 aynı zamanda büyük bir widget özelliği içerir. Widget adanmış bütün bir pencere bulunmaktadır. Artık olabilir widget miktarı sınırlı ve şimdi sizin bildirimlerine hatta daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

Çeviri google translate

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: enes5764x, en-sel ve okeane3110c

KELGER

KELGER

Üye
link vrüslü herhalde indiremedim

larger2

Üye
evt virüslü. inmiyor. sen launcher ın adını verirsen biz araştıralım bari

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: tragedie
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Link Virüslü Değil Ayrıca Foruma ekli Başka Bir upload Sitesine Eklemedim

sabil

sabil

Üye
ewet link virüslü inmiyor

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Link temiz indirebilirsiniz.

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
He yav

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2 Beta-6

Siyahkurt

Üye
Teşekkür ederim.

featnuri

Üye
eset smart security 5 tehdit olarak algıladı.ilgilenirseniz sevinirim.

Galaxyyoung

Üye
Indirme başlamıyor

jatvalca

jatvalca

Üye
bende norton var herhangi bir tehdit bulmadı ve indirdim

fanatik92yavuz

Üye
link temiz :tşk: dostum

emre baskocagil

Üye