• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Windows 7 Enterprise ( 32 Bit - 64 Bit )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Windows 7 Enterprise ( 32 Bit - 64 Bit )

Dünyanın en çok tanılan Microsoft’un 22 Ekim tarihinde piyasaya sürmeye hazırladığı Windows 7’nin 90 günlük ücretsiz deneme sürümü Enterprise indirme sunuldu.

Microsoft’un 22 Ekim tarihinde piyasaya sürmeye hazırladığı Windows 7’nin 90 günlük ücretsiz deneme sürümü olan Enterprise bugün indirime sunuldu. 32 ve 64 Bitlik sürümleriyle özellikleri bakımından Windows 7’nin kararlı sürümüne en yakın sürüm olan Enterprise’nin tek farkı ücretsiz olması.

Eğer sizde Windows 7’nin deneme sürümünü test etmek istiyorsanız, bu üzerinden 64 ve 32 Bitlik versiyonlarına ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Sitede son derleme sürümüne sahip orjinal Türkçe dil grubunuda içeren Windwos 7 final paylaşmıştım(son derleme sürümlü).2 önce nete düşmüştü birileri tarafından gene engel koyulmış.Böyle olunca paylaşım yapmaktan sıkılır oldum

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Güncelleştirme yoluyla yada baska bı yolla Türkçe yapabilme imkanımız varmı :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
™ Rαρρєя;1591093' Alıntı:
Güncelleştirme yoluyla yada baska bı yolla Türkçe yapabilme imkanımız varmı :)

Varda bazı yerleri ingilizce kalıyor.Benim paylaştığım orjinal Türkçe idi(daha dogrusu Türkçe dil grubunada içeren yeni bir sürümdü)

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
ya bana resimli anlatımını bulursanız cok mutlu olurum :S

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Yha ben bi turlu ındıremedım product keyini verıo ama bı turlu ındıremıorum kendısını :(

ısyan34

Üye
ya bn de n79 var msn arıyrm ama ne bıcım bı telse hıc bırını acmıyo o kadar para saydım ama 6600 bıle bundan daha quzel

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ya bn de n79 var msn arıyrm ama ne bıcım bı telse hıc bırını acmıyo o kadar para saydım ama 6600 bıle bundan daha quzel

bende senin elindeki telden arıyorum.istersen n73 üzerine bir miktar para verebilirm.düşünürsen pm

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Bunun konuyla ne alakası var :ehe Bırı bana yardım etsın yha product keyını aldım kendısını ındıremıorum :(

ısyan34

Üye
yardım edın lutfen

Symbiont

Üye
İndirdim laptop a Kurdum Fark Göremedim Açıkcası ilk Olaraak bluetooth sorunu düzelmiş alma gönderme işini yapıyor 2.si görsel temalar daha az kasıyor

ercumentural

Üye
emeginize saglik

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İndirdim laptop a Kurdum Fark Göremedim Açıkcası ilk Olaraak bluetooth sorunu düzelmiş alma gönderme işini yapıyor 2.si görsel temalar daha az kasıyor
kardeş nasıl ındırdın bana da anlatırmısın sıte ıngılızce bısey anlamadım sadece product verdı bı tane onu kaydettım :(

Symbiont

Üye
İndirirken Maili İstiyor sen Vericen Mailini Oradan Bir Bağlantı gelecek tıkla ona product ve download link i orada windows 7 RC gibi :oke:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İndirirken Maili İstiyor sen Vericen Mailini Oradan Bir Bağlantı gelecek tıkla ona product ve download link i orada windows 7 RC gibi :oke:
Kardes product u buldum da ındırme lınkını bulamıorum :(

Symbiont

Üye
Product Code Yapınca Link Çıkıyo YAWWWWWWWWWWw

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Please print this page for your records.
We're sorry, but downloads are no longer available. Here are the , , and . For additional technical questions visit our forums for:

Symbiont

Üye
sen RC yi Deniyorsun Heralde Bu RTM

ali123456789

Üye
o ne demek kı. ben de de aynı sorun var cıkıyo baska bırsey yok lınk koyar mısıniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt