Windows 7 Crystal ( crystal icons ) By _DANIEL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Εthnic

Εthnic

Üye
Windows 7 Crystal ( crystal icons ) By _DANIEL
iyi kullanimlar...

• Beğen
Tepkiler: [DeathstorM], 'Şeref', By Y@VUZ ve 5 diğerleri

guvenguldiken

Üye
Ya ben bunun arkası siyah ve simgeleride default olsun istiyorum. Ayrıca ev ekranındayken saat ve göstergelerin altı transparan bi şekilde olsun ki beyaz wallpaper koyunca belli olsun göstergeler bana yapa bilirmisiniz?

--------------- Ekleme ---------------

Biraz daha açıklıyayım. Ev ekranı yani hiç bir şey açık değilken. Göstergeler beyaz olduğu için beyaz wallpaper da gözükmüyor göstergeler. Resimdeki gibi alt butonlardaki tonlarda ev ekranı olunca göstergelrein altıda o renkte ve transparanlıkta olsun istiyorum. Ve tabiarka fon siyah hatta menü butonları falan hepsi tam saydam olsun sadece yazılar gözüksün. Yapabiliyosanız teşekkür ederim şimdiden. Ben anlamıyorum çünkü. Çok uğraştım zamanında olmadı.

Εthnic

Εthnic

Üye
Ya ben bunun arkası siyah ve simgeleride default olsun istiyorum. Ayrıca ev ekranındayken saat ve göstergelerin altı transparan bi şekilde olsun ki beyaz wallpaper koyunca belli olsun göstergeler bana yapa bilirmisiniz?

--------------- Ekleme ---------------

Biraz daha açıklıyayım. Ev ekranı yani hiç bir şey açık değilken. Göstergeler beyaz olduğu için beyaz wallpaper da gözükmüyor göstergeler. Resimdeki gibi alt butonlardaki tonlarda ev ekranı olunca göstergelrein altıda o renkte ve transparanlıkta olsun istiyorum. Ve tabiarka fon siyah hatta menü butonları falan hepsi tam saydam olsun sadece yazılar gözüksün. Yapabiliyosanız teşekkür ederim şimdiden. Ben anlamıyorum çünkü. Çok uğraştım zamanında olmadı.

yardimci olmak isterdim fakat temalari ben yapmiyorum sadece var olanlari paylasiyorum.. istedigin temayi tema istekleri bolumunden yaptirtmaya calis...

kartal158

kartal158

Üye
saol

OğuzcanAbi

Üye
teşklerr

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

haytaefendi

haytaefendi

Üye
çalışmıyor:S

SilentOne

SilentOne

Üye
teşşekürler

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler.Daha Önce Verilmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt