eskenaim
Üye
Windows 7 - ağdaki bilgisayarlara girmek (wi-fi)
Arkadaşlar,
Windows7 kullandğım bilgisayar ağında(wi-fi), bir bilgisayardan diğer bir bilgisayardaki dosyaya girmek için, aynı çalışma grubunda bile, sistem, kullanıcı adı ve şifre (??) istiyor:
Tüm bilgisayarlar tek kullanıcılı ve dolayısıyla aynı zamanda admin yetkili.
Ayrıca herhangi bir kullanıcı şifresi de atanmış değil..
Bu arada sistemin ürettiği bir şifre var ki, bunu ağ ayarları sayfasındaki sekmelerde görmek mümkün:
onu da denedim, karşılıklı olarak bile, işe yaramadığı gibi, ne işe yaradığını da anlayamadım:
Ağa dahil olmak için ağın ismini ve routerına atanan şifreyi girmek yeterli oluyor, ve sistemin ürettiği bu şifre kullanılmıyor.
Diğer bilgisayar daki dosyalara girmek için ise işe yaramıyor..
Açıklayan olursa çok memnun olacağım.
Bu arada "çalışma grubu" ve "bilgisayar ağı" ayrı kavramlar; ağa dahil olup, çalışma grubuna dahil olmayabiliyorsunuz..
Ama benim durumumda tüm bilgisayarlarda aynı çalışma grubu tanımlı.
Bu sorun nasıl aşılır acaba bilen var mı? Bu konu hakkında daha fazla ayrıntıyı nereden bulabilirim acaba?
İlginize şimdiden teşekkürler.
Windows7 kullandğım bilgisayar ağında(wi-fi), bir bilgisayardan diğer bir bilgisayardaki dosyaya girmek için, aynı çalışma grubunda bile, sistem, kullanıcı adı ve şifre (??) istiyor:
Tüm bilgisayarlar tek kullanıcılı ve dolayısıyla aynı zamanda admin yetkili.
Ayrıca herhangi bir kullanıcı şifresi de atanmış değil..
Bu arada sistemin ürettiği bir şifre var ki, bunu ağ ayarları sayfasındaki sekmelerde görmek mümkün:
onu da denedim, karşılıklı olarak bile, işe yaramadığı gibi, ne işe yaradığını da anlayamadım:
Ağa dahil olmak için ağın ismini ve routerına atanan şifreyi girmek yeterli oluyor, ve sistemin ürettiği bu şifre kullanılmıyor.
Diğer bilgisayar daki dosyalara girmek için ise işe yaramıyor..
Açıklayan olursa çok memnun olacağım.
Bu arada "çalışma grubu" ve "bilgisayar ağı" ayrı kavramlar; ağa dahil olup, çalışma grubuna dahil olmayabiliyorsunuz..
Ama benim durumumda tüm bilgisayarlarda aynı çalışma grubu tanımlı.
Bu sorun nasıl aşılır acaba bilen var mı? Bu konu hakkında daha fazla ayrıntıyı nereden bulabilirim acaba?
İlginize şimdiden teşekkürler.
sen öyle bir başlık atmışsın ki millet windows 7 de wi-fi ile başka bilgisayarlara girebileceği hissi veriyor başlığı değiştir