Windows 7 açılırken

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 açılırken
Pc bozulmuştu formatattım hard diski biçimlendirdim yüklemeyi yaptım ama bilgisayar böyle kaldı sorun sizce ne olabilir?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yuklemede Hata Olmustur .. Yada Bilgisayar Donmustur ..

Tekrar Yuklemeyi Dene Derim ..

Ayrica Konu Yeri Yanliss ..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Denedim hepsini hiç tık yok
Yok mu bu konularda bilgisi olan

cukuleaks

Üye
başka Windows sürümü ve başka bit değeriyle format at.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

cukuleaks

Üye
Sanırım elimdeki cd 64 bit gidip adama bu olmadı bunu 32 bit ile değiştirir misin desem değiştirir mi ki?
ahahahayt :D Adam seni kazıklamış :D O cdnin içinde sadece bitanemi işletim sistemi var? :D bizim karamürselde nereden alırsan al bütün windows 7 sürümleri + bütün bit sürümleri tek cdde :D Adam sana kazık atıyor haberin olsun. git adamakıllı biyerden al :oke:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Pc bozulmuştu formatattım hard diski biçimlendirdim yüklemeyi yaptım ama bilgisayar böyle kaldı sorun sizce ne olabilir?

Ya kullandigin windows medyasi (korsan Windows) problemli yada donanimsal bir problemin var(hdd/ram..) Daha once donanimsal problem yasamadiysan bu secenegi elersek geriye; ya kurulum icin kullandigin medyada problem var ya da sen kurulum yaparken bir yerde hata yapiyorsun diye dusunebiliriz.

Umarim "sen de hata vardir" kismina takilmamissindir zira kimse bilgisayardan anlamak mecburiyetinde degil :oke:

DVD yi aldigin vatandasi bulabilirsen ve yol parasina degecekse git degistir fakat sunuda unutma ki seri basim urunu olan bu korsanlarin birindeki hata tumunde olabilir. Eger DVD den daha fazla tutacaksa yol parasi gerek yok internetten bul indir. Ayrica ram miktarin 4gb ve ustundeyse 64bit e devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt