Arkadaşlar Merhaba ;
İlk 8.1 den cihazımı Windows 10'a güncelledikten sonra, cihazımı tekrardan sıfırladım. Glance Ekranı, Pil Tasarrufu hala eski versiyonda sanki. İlk kurulumum yani 8.1' den Windows 10' a geçtiğimde bunlarla ilgili bir problem yoktu, fakat o zamanda kişilerim uçmuştu, geri gelmiyordu. Cihazı sıfırladım kişiler geldi ama bu sefer de bunlar çıktı. Kısaca ele alırsak, sorunlarım ;
1) Kilit ekranında seçenekler arasında hava durumu yok. (Yüklü olmasına rağmen) Ne zaman cihazı sıfırladım, ortadan yok oldu.
2) Arama+SMS engelleme, pil tasarrufu, glance ekranı, hakkında gibi sistem ayarları eski versiyon. Neden otomatik güncellenmedi. (Sürüm : 1511 (10.0.10586.164 yoksa ben eski sürüm mü kullanıyorum?)
3) İlk 8.1' den 10' a geçtikten sonra kilit ekranı kısmına girdiğimde parola belirle seçeneği vardı. Bir kaç problem nedeni ile 2 kez cihazı sıfırladım, bu seçenek bir daha gelmedi.
4) Grove Müzik ile ilgili; şarkının sesi kısma yerinde parça değiştire bastığımda bazen takılı kalıyor bazen de diğer şarkıya 2-3 defa geçermiş gibi oluyor.
Ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum? Yoksa genel bir sıkıntı mı arkadaşlar?