Haber Windows 10 Mobile Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı!
Minimum sistem gereksinimleri :ehe


Microsoft, Windows 10 Mobile akıllı telefonlarda kullanılacak minimum donanım özelliklerini açıkladı.


Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi için önemli bir eşiği daha geride bırakarak, Windows 10 Mobile minimum sistem gereksinimlerini resmi olarak açıkladı.

Redmond merkezli yazılım devi Microsoft, aylardır yoğun bir şekilde odaklandığı Windows 10 Mobile güncellemesi için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda üreticilerin, Windows 10 Mobile akıllı telefonlarda kullanabilecekleri donanım özelliklerini belirleyen minimum sistem gereksinimleri listesi yayınlandı.



Bu listeye göre Windows 10 Mobile akıllı telefonlar Qualcomm’un Snapdragon yonga setleri dışında Intel X3 yonga setlerine de destek veriyor. Qualcomm’un Snapdragon 200’den başlayarak Snapdragon 810, Snapdragon 808 ve Snapdragon 615 yonga setleri dışında Intel X3 Sofia LTE yonga setleri Windows 10 Mobile akıllı telefon üretiminde kullanılabilecek.



Bu açıklamadan sonra en düşük donanıma sahip Windows 10 Mobile akıllı telefon, 480×800 çözünürlüklü ekran, 512MB RAM, 2MP kamera, 4GB dahili depolama alanı ve Qualcomm Snapdragon 200 yonga setine sahip olacak.

Windows 10 Mobile güncellemesinin Eylül RTM sürümüne yükseltilerek üreticilere dağıtılması bekleniyor. Ekim ayında da Windows 10 Mobile güncellemesi yüklü akıllı telefonların satışına başlanması ve güncellemenin mevcut cihazlar için de yayınlanması bekleniyor.

Bölgesel OEM’ler ve bir kaç global üreticinin yanında Microsoft da yeni akıllı telefonlarının duyurusu için Windows 10 Mobile güncellemesinin tamamlanmasını bekliyor. Tüm bu bilgiler göz önüne alındığında Ekim ayından itibaren başlayan yılın son çeyreğinde Microsoft ve Windows 10 Mobile için hareketli bir dönem yaşanacak diyebiliriz.

Windows 10 Mobile Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı! - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


0MG90

0MG90

Üye
Sistem gereksinimini geçin, herkese W10 vericez dediler zaten
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ne harekete olacak değerli insan. Reklam patlaması olur ve sistem ellerinde patlar. Umarız wp 7xx gibi olmaz insanlar soğumaz
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Bari n9 a felan da verseler güncelleme de en azından gönül alırlar.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Windows 10 ile tüm platformları bir arada götürmeyi planlıyordu microsoft bakalım neler olacak :eller:
 


Üst Alt