Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Ooofffff offf, bugün nazar deydi L1520'me arama geliyor, cevaplıyorum ve benim ses karşıya gitmiyor, telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama bir süre sonra tekrar sorun meydana geliyor. Bende uzun bir süredir fabrika ayarlarına döndürmek için fırsat kolluyordum ve fabrika ayarlarına döndüm, maalesef bu sefer hiç ses gitmedi :( Acaba benim mikrofon mu bozuldu :allalla: insider son sürümdeyim, tekrar mı sıfırlasam bilemedim.

afwerker

afwerker

Üye
Tavsiyem orjinal firmware kurup stabil sürüme geçmeniz yönünde olacak.
Bu vizyonuna atladığım ms insiderden bir cacık çıkmayacak bu saatten sonra.
Orjinal Fwdeyim :( afedersiniz ama mal gibi aşırı bulanık normal kamera uygulamasında böyle bi sorun yok

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
afwerker

afwerker

Üye
sahanemir

sahanemir

Üye
benim 930 ne zamandır dışarıya ses vermiyor yani o kısım bozuk sanırım genel sorun da bu.

Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim 1520de de aynı sorun vardı. Kulaklıkla çözüm buldum. Ama sağolsun dokunmatik ekran zaten kırıktı. Dün komple gitti 1520.
Ayrıca msye iltifat ettiğim için bana uyarı veren mod arkadaş bir zahmet beni banla.!!! (Vizyonuna tüküreyim , vizyonuna atlayayım Microsoft emi)

• Beğen
Tepkiler: Ghanelim, serinaga, n000k ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yeni bir güncelleme geldi kararlı yapı 1709 2017-12
@Sensation

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Sensation, cemil baba ve 2 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ufak da olsa bi değişiklik farkeden oluyor mu?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 15254.16 yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve serinaga
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: og1907 ve ponçikEnişte
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Xiaomi mi max 2 128 GB takip ediyorum bende. (1520 ile büyük ekranın tadına vardım da) Düşük fiyatlı bulursam direkt atlayacağım
Ayrıca elimde ki sevimli hayalet casper VIA A1'i de yılbaşından sonra satılığa çıkartacağım.
Ah MS ah diyecek söz bulamıyorum. (Androidteki ms launcher efsane olma yolunda hızla ilerliyor. Burada bizleri sap gibi bıraktığın için bir kez daha teşekkür ediyorum!!!)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Murat Alper, sahanemir ve 3 diğerleri
sahanemir

sahanemir

Üye
kardeşim en 128 gb olanı aldı...

Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt