Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

remzi33

remzi33

Üye
ARkadaşlar L950 XL var bende. Bugün elektrik yoktu şarjım bitti. Elektrik geldi şarja takıyorum ancak telefon her 6-7 saniyede bir titriyor ancak şarj olup açılmıyor. Şarjla alakalı hiç bir sıkıntım yoktu normalde. Tamam çabuk bitiyordu ama larj olmasında vs problem yoktu. Ayrıca farklı kablolarla da denedim yine şarj olmadı. Bu durum başına gelen var mı?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
ARkadaşlar L950 XL var bende. Bugün elektrik yoktu şarjım bitti. Elektrik geldi şarja takıyorum ancak telefon her 6-7 saniyede bir titriyor ancak şarj olup açılmıyor. Şarjla alakalı hiç bir sıkıntım yoktu normalde. Tamam çabuk bitiyordu ama larj olmasında vs problem yoktu. Ayrıca farklı kablolarla da denedim yine şarj olmadı. Bu durum başına gelen var mı?
Bırakın uzun süre şarjda kalsın. Eskiden başıma gelmişti. Uzun sürmüş ama açılmıştı.

serinaga

serinaga

Üye
Soft Reset attınız mı hiç ? (Power ve Ses kısma tuşlarına yaklaşık 10 saniye, telefon titreyene kadar basılı tutun ve sonra şarja takın ...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
2 amperlik şarj cihazı kullanın açar telefonu.

remzi33

remzi33

Üye
Bırakın uzun süre şarjda kalsın. Eskiden başıma gelmişti. Uzun sürmüş ama açılmıştı.
Hocam 01:00'dan şu saate kadar şarjda kaldı değişiklik yok.

Soft Reset attınız mı hiç ? (Power ve Ses kısma tuşlarına yaklaşık 10 saniye, telefon titreyene kadar basılı tutun ve sonra şarja takın ...
Soft ve hard reset denemesi yaptım. cihaz cevap vermedi.

2 amperlik şarj cihazı kullanın açar telefonu.
Elimde 2.1 amperlik Raspberry pi şarj aleti var. denedim sonuç aynı. Her 6-7 saniyede bir titriyor ancak ekranda değişiklik yok.

serinaga

serinaga

Üye
O halde ya sizin batarya çöktü, ya da bootloader çöktü, servislik gibi görünüyor ...

remzi33

remzi33

Üye
O halde ya sizin batarya çöktü, ya da bootloader çöktü, servislik gibi görünüyor ...
ben de aynı şeylere ihtimal veriyorum. teleservice mi göndercem ben bunu? farklı bir firma mı yoksa?
Yabancı kaynakları araştırdım yaşadığım sorunla ilgili. 'na yazmış birisi. 1,5 sene önce. Bir sürü yorum gelmiş ama MS'den bi yetkili bişey yazmamış. Oradakilerin dediğine göre batarya tamamen bitmiş şarja taksam bile kendini şarj edebilmek için yeterli güce sahip değilmiş. Zerre kadar şarj kalmamış yani :D

Son düzenleme:
yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben de aynı şeylere ihtimal veriyorum. teleservice mi göndercem ben bunu? farklı bir firma mı yoksa?
Yabancı kaynakları araştırdım yaşadığım sorunla ilgili. 'na yazmış birisi. 1,5 sene önce. Bir sürü yorum gelmiş ama MS'den bi yetkili bişey yazmamış. Oradakilerin dediğine göre batarya tamamen bitmiş şarja taksam bile kendini şarj edebilmek için yeterli güce sahip değilmiş. Zerre kadar şarj kalmamış yani :D
Remzi kardeş telefonu şarja taktım ses yükseltme ve güç tuşuna bas ekranda şimşek işareti çıkması lazım o şekilde şarj olur muhtemelen telefon çökmüş

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
remzi33

remzi33

Üye
Remzi kardeş telefonu şarja taktım ses yükseltme ve güç tuşuna bas ekranda şimşek işareti çıkması lazım o şekilde şarj olur muhtemelen telefon çökmüş
Yaptım hocam ancak tepki vermedi. Önerin için teşekkürler. Yarın şu batarya şarj aparatları oluyordu ya eskiden yedek pataryayı şarj etmek için kullanılan, ondan alıp bataryayı haricen şarj etmeyi deneyecem. Oldu oldu olmadı servis yolu göründü. Ancak hangi servise göndereceğim bilmiyorum. MS hangi şirketle anlaşmalı şuan?
sayfasında adresler belirtilmiş. Şırnak'ta görev yaptığım için bana en yakın servis Gaziantep'te. Daha önce o servise cihaz gönderen arkadaş var mı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yaptım hocam ancak tepki vermedi. Önerin için teşekkürler. Yarın şu batarya şarj aparatları oluyordu ya eskiden yedek pataryayı şarj etmek için kullanılan, ondan alıp bataryayı haricen şarj etmeyi deneyecem. Oldu oldu olmadı servis yolu göründü. Ancak hangi servise göndereceğim bilmiyorum. MS hangi şirketle anlaşmalı şuan?
sayfasında adresler belirtilmiş. Şırnak'ta görev yaptığım için bana en yakın servis Gaziantep'te. Daha önce o servise cihaz gönderen arkadaş var mı?
Öncelikle geçmiş olsun, ms nin teleservice ile anlaşması var, servis noktaları

dakamon

dakamon

Üye
Joe Belfiore Microftun akıllı telefon piyasasında Windows Mobile ile yer almaktan vazgeçeceğini duyurmuş diyorlar twitter da. Doğruysa telefonları toprağa gömebiliriz gönül rahatlığıyla.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Joe Belfiore Microftun akıllı telefon piyasasında Windows Mobile ile yer almaktan vazgeçeceğini duyurmuş diyorlar twitter da. Doğruysa telefonları toprağa gömebiliriz gönül rahatlığıyla.

E hani evrensel uygulamalar, her cihazda çalışan sistem muhabbetine ne oldu o zaman.. Microsoft bundan da mı vazgeçti şimdi yani?

n000k

n000k

Üye
E hani evrensel uygulamalar, her cihazda çalışan sistem muhabbetine ne oldu o zaman.. Microsoft bundan da mı vazgeçti şimdi yani?

Hepimiz kandırıldık [emoji38]

Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
serinaga

serinaga

Üye
Zaten son zamanlardaki tavırlarından belliydi de kabullenmek yerine bir umut diyerek bakıyorduk, hiçbir geliştirme yapmadıkları gibi telefon üretmediler. Artık eldeki telefonları mevcut sürümleri ile bozulana kadar kullanacağız. Sonra isteyen müzelik yapar, isteyen çöpe atar :off:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve n000k
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Microsoft yazıklar olsun sana koca 7 yılını yedin dünyanın.

NX531J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, maydinmaydin ve 1 kişi daha
rainman3545

rainman3545

Üye
Ben de elimdeki 950 yi kamera olarak kullanırım. Video çekerken 5.1 ses kaydı yapıyor ve sinema sisteminde izlerken çok keyifli. Tabi bir güncelleme ile bozmazlarsa

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve maydinmaydin
n000k

n000k

Üye
Ben de elimdeki 950 yi kamera olarak kullanırım. Video çekerken 5.1 ses kaydı yapıyor ve sinema sisteminde izlerken çok keyifli. Tabi bir güncelleme ile bozmazlarsa

Onu da bozarlar merak etme! PC’den bile Windows’u kaldırıp linux yükleyesim geliyor [emoji35][emoji35][emoji36]

Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve rainman3545
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ms bu acziyetinden ve beceriksizliğinden utanmalı bence, şu güzelim sistemi yarı yolda bırakır da kullanıcılarını androide ve iosa mahkum ederse pc de de batsın perişan olsun isterim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bunun acziyetsizlik olduğunu düşünmüyorum. Dünya dengeleriyle alakalı bişey olduğunu düşünmeye başladım. Özellikle dünyada herkesin Android kullanmasını istiyor gibiler. Herkesin her hareketini her sırrını her alışkanlığını öğreniyorlar. Komplo terorisi gibi geliyor kulağa ama başka türlü izahı yok bunun. Tek dünya devleti kurmak isteyenlerin, küresel şirketlerin yönettiği bir dünya hayali kuranların egemen olduğu bir dünyada bunlar çok da uçuk komplolar olmasa gerek.

• Beğen
Tepkiler: humanhunter, n000k, serinaga ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Joe Belfiore Twitterdan yaptığı açıklamada artık windows mobile a odaklanmayacağız demiş ama güvenlik güncelleştirmesi ve hata düzeltmelerine devam edeceğiz diyor. Kendisi da Androide geçtiğini doğrulamış. Artık 2018 yılında da Microsft resmi olarak windows mobile ı bitirdiğini duyurur bütün yüreklere su serpilir :) Aranızda İnsider cı varsa İnsiderdan da çıkabilir. Ulan geliştirmeyeceksinizde bu kadar insanı insider diye niye oyalıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: n000k, serinaga, Esendağlı ve 1 kişi daha

Üst Alt