Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
Yeni büyüttüğü çocuğu öldürmek kolay olmasa gerek

• Beğen
Tepkiler: mp2934

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu yeni yapıda ki tek yenilik sanırım, bilindik bir sorunun olmayışı :) şuan gayet iyi gidiyor.(Lumia 1520)

• Beğen
Tepkiler: serinaga, suyunsesi ve Sensation
serinaga

serinaga

Üye
Bu yeni yapıda ki tek yenilik sanırım, bilindik bir sorunun olmayışı :) şuan gayet iyi gidiyor.(Lumia 1520)
Bak bu konuda haklısın, sanki pil performansı da düzeldi gibi, önceki yapıda çok kararsız idi ...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Duvara çöp sokalım, nazar değmesin : )

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
12537 y bulamıyorum? Hızlı/yavaş denedim yok?

remzi33

remzi33

Üye
mağazadan uygulama indirebilen var mı? Cihazı sıfırlamıştım. Son 25 tane uygulama yuklenmiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
remzi33

remzi33

Üye
Ben dün akşam sıfırlamıştım tümünü sıkıntısız yükledi.
ben de dün akşam sıfırladım. yedekten geri yükleme yaptım. Bi çok uygulama yüklendi ancak en son 25 tanesi hata veriyor sürekli. Şuan yeni uygulama yukleyebiliyor musunuz siz?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben de dün akşam sıfırladım. yedekten geri yükleme yaptım. Bi çok uygulama yüklendi ancak en son 25 tanesi hata veriyor sürekli. Şuan yeni uygulama yukleyebiliyor musunuz siz?
Şimdi deneme amaçlıda olsa mağazadan yükleme yaptım sıkıntı yok. Bu arada ben her sıfırlamadan sonra mutlaka temiz kurulum yapıyorum, yani hiç yedekten yükleme yapmıyorum, senin sorun yedekten kaynaklanıyor olabilir.

remzi33

remzi33

Üye
Yedekten olacağını sanmıyorum. Daha önce hiç kullanmadığım uygulamalar da yüklenmiyor. Sizin mağaza sürümünüz nedir? Benimki: 11706.1001.26.0

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yedekten olacağını sanmıyorum. Daha önce hiç kullanmadığım uygulamalar da yüklenmiyor. Sizin mağaza sürümünüz nedir? Benimki: 11706.1001.26.0
Surum numarası aynısı.

remzi33

remzi33

Üye
Bir haber sitesinden alıntı:
Microsoft'un geçtiğimiz günlerde bulut işleme ve Azure ünitesine tüm ağırlıklarını vereceğini açıklamasının ardından telefonla ilgili tüm operasyonları firmanın "diğer" segmentine aktarılmıştı. Firmanın 2017 yılı SEC giriş paragrafı şu şekilde oldu: "Microsoft gezegendeki tüm kişilerin ve kuruluşların daha fazlasını yapması için onlara destek olan yüksek teknoloji bir firmadır. Dünyanın her yerinde yerel fırsatlar yaratmak, büyümeye katkı sağlamak bizim hedefimizdir. Stratejimiz sınıfının en iyisi platformlarda akıllı bulut sistemleri ve yapay zekayla desteklenmiş akıllı sistemler kurmaktır." Görüldüğü gibi herhangi bir yerde mobil kelimesi geçmezken aynı konferansın 2016 versiyonunda: "Microsoft gezegendeki tüm kişilerin ve kuruluşların daha fazlasını yapması için onlara destek olan yüksek teknoloji bir firmadır. Stratejimiz sınıfının en iyisi platformlarla mobil ve bulut sistemlerde üretkenliği arttırmaktan geçer."

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
Bende yükleyemiyordum, kararlı yapıdayım. Depolama alanından Telefon hafızasını seçtim (Yeni uygulamalarıın depolanacağı alan) sıkıntı yok. SD Kart' a uygulama indiremiyorum...

serinaga

serinaga

Üye
SD kart seçili ise sorun var şimdilik. Bu nedenle telefon hafızasına yükleyip sonra Micro SD karta taşıyınız, doğrudan hafıza kartına yükleme sorunu var ...

remzi33

remzi33

Üye
Bende yükleyemiyordum, kararlı yapıdayım. Depolama alanından Telefon hafızasını seçtim (Yeni uygulamalarıın depolanacağı alan) sıkıntı yok. SD Kart' a uygulama indiremiyorum...
bende telefon hafızası seçiliydi zaten

burakcan42

Üye
Arkadaşlar uzun zaman önce benim 1520 yi anneme verdim ve forumdan da uzak kaldım. Annemdeyken telefon otomatik insider güncellemelerini alıp durmuş ve güncellenmiş. Ama annem sürekli telefondan şikayet ediyordu. Şikayetler şunlar:
Hiç bir şekilde telefon stabil değil. Sürekli uygulama çökmeleri takılmalar ve yükleniyor yazısı çıkıyormuş.
2. şikayet sık sık telefon hattı görmüyor, hat takın diyor kapatıp açmak zorunda kalıyorduk. Bunu yeni hat almakla felan çözdük sayılır sanırım artık olmuyor.
3. ve en büyük şikayetimiz ise telefonda ne zaman kameradan fotoğraf çekmeye çalışsak 3 4 resimden veya bir kaç saniyelik videodan sonra batarya zayıf deyip kapanması. AÇtıktan sonra gene batarya dolu gösteriyor

Anneme şimdi android aldım ona geçri ben de multimedya cihazı olarak 1520 yi kullanacağım. Şu an için önereceğiniz en stabil windows sürümü hangisi? Kapanma sorununu başka yaşayan var mı? Kamera çıldırttı beni. Ayrıca telefon çöp gibi resim çekiyor. İlk aldığım zaman incelemelerde izlediğim veya benim çektiğim resimlerle alakası bile yok.

Bir de windows phone whatsapp grubu gibi bir grubunuz var mı acaba?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar uzun zaman önce benim 1520 yi anneme verdim ve forumdan da uzak kaldım. Annemdeyken telefon otomatik insider güncellemelerini alıp durmuş ve güncellenmiş. Ama annem sürekli telefondan şikayet ediyordu. Şikayetler şunlar:
Hiç bir şekilde telefon stabil değil. Sürekli uygulama çökmeleri takılmalar ve yükleniyor yazısı çıkıyormuş.
2. şikayet sık sık telefon hattı görmüyor, hat takın diyor kapatıp açmak zorunda kalıyorduk. Bunu yeni hat almakla felan çözdük sayılır sanırım artık olmuyor.
3. ve en büyük şikayetimiz ise telefonda ne zaman kameradan fotoğraf çekmeye çalışsak 3 4 resimden veya bir kaç saniyelik videodan sonra batarya zayıf deyip kapanması. AÇtıktan sonra gene batarya dolu gösteriyor

Anneme şimdi android aldım ona geçri ben de multimedya cihazı olarak 1520 yi kullanacağım. Şu an için önereceğiniz en stabil windows sürümü hangisi? Kapanma sorununu başka yaşayan var mı? Kamera çıldırttı beni. Ayrıca telefon çöp gibi resim çekiyor. İlk aldığım zaman incelemelerde izlediğim veya benim çektiğim resimlerle alakası bile yok.

Bir de windows phone whatsapp grubu gibi bir grubunuz var mı acaba?
Öncelikle WhatsApp grubu bildiğim kadarı ile yok, ben şuan 1520 de insider son sürüm kullanıyorum ve cihazım gayet stabil kesinlikle kapanma gibi bir durumla karşılaşmadım. Ben insider surumlerini bir denerdim sorun çıkarsa kararlı surume geri dönerdim ama bu insider son surum gayet stabil.kamera konusuna gelince çok kotu değil ama ilk zamanki gibi harika değil sanırım.cihazın pilinde sorun olabilir.

• Beğen
Tepkiler: burakcan42

Üst Alt