Bak bu konuda haklısın, sanki pil performansı da düzeldi gibi, önceki yapıda çok kararsız idi ...Bu yeni yapıda ki tek yenilik sanırım, bilindik bir sorunun olmayışışuan gayet iyi gidiyor.(Lumia 1520)
Interop tools ile cihazını 950 yaptın mı.benim 1520 de bu düzeltmeyi yapınca buldu ve yükledi.12537 y bulamıyorum? Hızlı/yavaş denedim yok?
Ben dün akşam sıfırlamıştım tümünü sıkıntısız yükledi.mağazadan uygulama indirebilen var mı? Cihazı sıfırlamıştım. Son 25 tane uygulama yuklenmiyor
ben de dün akşam sıfırladım. yedekten geri yükleme yaptım. Bi çok uygulama yüklendi ancak en son 25 tanesi hata veriyor sürekli. Şuan yeni uygulama yukleyebiliyor musunuz siz?Ben dün akşam sıfırlamıştım tümünü sıkıntısız yükledi.
Şimdi deneme amaçlıda olsa mağazadan yükleme yaptım sıkıntı yok. Bu arada ben her sıfırlamadan sonra mutlaka temiz kurulum yapıyorum, yani hiç yedekten yükleme yapmıyorum, senin sorun yedekten kaynaklanıyor olabilir.ben de dün akşam sıfırladım. yedekten geri yükleme yaptım. Bi çok uygulama yüklendi ancak en son 25 tanesi hata veriyor sürekli. Şuan yeni uygulama yukleyebiliyor musunuz siz?
Surum numarası aynısı.Yedekten olacağını sanmıyorum. Daha önce hiç kullanmadığım uygulamalar da yüklenmiyor. Sizin mağaza sürümünüz nedir? Benimki: 11706.1001.26.0
Bende yükleyemiyordum, kararlı yapıdayım. Depolama alanından Telefon hafızasını seçtim (Yeni uygulamalarıın depolanacağı alan) sıkıntı yok. SD Kart' a uygulama indiremiyorum...Yedekten olacağını sanmıyorum. Daha önce hiç kullanmadığım uygulamalar da yüklenmiyor. Sizin mağaza sürümünüz nedir? Benimki: 11706.1001.26.0
bende telefon hafızası seçiliydi zatenBende yükleyemiyordum, kararlı yapıdayım. Depolama alanından Telefon hafızasını seçtim (Yeni uygulamalarıın depolanacağı alan) sıkıntı yok. SD Kart' a uygulama indiremiyorum...
Şu ayarlar sayfasını verebilir misin?Interop tools ile cihazını 950 yaptın mı.benim 1520 de bu düzeltmeyi yapınca buldu ve yükledi.
Buyrun Haber - Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15063.483)[11/07/2017]Şu ayarlar sayfasını verebilir misin?
Öncelikle WhatsApp grubu bildiğim kadarı ile yok, ben şuan 1520 de insider son sürüm kullanıyorum ve cihazım gayet stabil kesinlikle kapanma gibi bir durumla karşılaşmadım. Ben insider surumlerini bir denerdim sorun çıkarsa kararlı surume geri dönerdim ama bu insider son surum gayet stabil.kamera konusuna gelince çok kotu değil ama ilk zamanki gibi harika değil sanırım.cihazın pilinde sorun olabilir.Arkadaşlar uzun zaman önce benim 1520 yi anneme verdim ve forumdan da uzak kaldım. Annemdeyken telefon otomatik insider güncellemelerini alıp durmuş ve güncellenmiş. Ama annem sürekli telefondan şikayet ediyordu. Şikayetler şunlar:
Hiç bir şekilde telefon stabil değil. Sürekli uygulama çökmeleri takılmalar ve yükleniyor yazısı çıkıyormuş.
2. şikayet sık sık telefon hattı görmüyor, hat takın diyor kapatıp açmak zorunda kalıyorduk. Bunu yeni hat almakla felan çözdük sayılır sanırım artık olmuyor.
3. ve en büyük şikayetimiz ise telefonda ne zaman kameradan fotoğraf çekmeye çalışsak 3 4 resimden veya bir kaç saniyelik videodan sonra batarya zayıf deyip kapanması. AÇtıktan sonra gene batarya dolu gösteriyor
Anneme şimdi android aldım ona geçri ben de multimedya cihazı olarak 1520 yi kullanacağım. Şu an için önereceğiniz en stabil windows sürümü hangisi? Kapanma sorununu başka yaşayan var mı? Kamera çıldırttı beni. Ayrıca telefon çöp gibi resim çekiyor. İlk aldığım zaman incelemelerde izlediğim veya benim çektiğim resimlerle alakası bile yok.
Bir de windows phone whatsapp grubu gibi bir grubunuz var mı acaba?