serinaga
Üye
Başka bir PC'den deneyin ...windows device recovery tool ile telefonu sıfırlamak istediğimde şu hatayı alıyorum paket bu telefon için mevcut değil yazıyor bunun bir çözümü varmıdır (lumia 950 xl)
Başka bir PC'den deneyin ...windows device recovery tool ile telefonu sıfırlamak istediğimde şu hatayı alıyorum paket bu telefon için mevcut değil yazıyor bunun bir çözümü varmıdır (lumia 950 xl)
Benimde başıma gelmişti. Başka bir bilgisayardan deneyin. Anlık olarak Server' larda da problem olabiliyor. Uygulamayı İobit Uninstaller ile kökten kaldırın, tekrardan yükleyin...Başka bir PC'den deneyin ...
Bende de şu ana kadar herhangi bir sorun çıkmadı (950 xl)Son yapı oldukça iyi gibi, sizlerde durum nasıl ?
Whatsapp bile öyle. Kapat aç yaptım hâlâ aynıBu bazen bende de oluyor. Özellikle Instagram, Facebook. Zaten Instagram iyice cortladı.
Bu geçenlerde bana da olmuştu kararlı sürümde. Ayarlar-Sistem-Bildirimler ve eylemlere girince kilit ekranında bildirimleri göster kapalıysa göstermiyor. Bende kapalıydı öyle olduğu sıra. Açtım normale döndü.Kararlı sürümdeyim. Telefonuma bildirimler gelmiyor. Daha doğrusu bildirimler geliyor ancak sesle uyarmıyor ekranı açtığımda fark edebiliyorum. Yardım edebilecek var mı?
Ne zaman görmeye başlarız bunları?CShell arayüzünden biraz daha ekran görüntüsü:
Yenilenmiş klavye:
Yenilenmiş Continuum:
16xxx yapıları gelmeye başlayınca.Ne zaman görmeye başlarız bunları?
Ne değişmiş ki ? Bir puanlık güncellemede ? 15222 ---> 1522315223.0 yayınlandı @Sensation

Evet gelmiş ama bugün güncelleme gelmeyeceği söylendi. O yüzden yükleme taraftarı değilim. Yanlış basılmıştır falan15223.0 yayınlandı @Sensation

Çok teşekkür ederim dediğini yapınca düzeldi. Hangi ara o tik devre dışı kalmış anlamadım telefonu da kurcalamamıştımBu geçenlerde bana da olmuştu kararlı sürümde. Ayarlar-Sistem-Bildirimler ve eylemlere girince kilit ekranında bildirimleri göster kapalıysa göstermiyor. Bende kapalıydı öyle olduğu sıra. Açtım normale döndü.
CShell arayüzünden biraz daha ekran görüntüsü:
Yenilenmiş klavye:
Yenilenmiş Continuum:
Ne zaman görmeye başlarız bunları?
Muhtemelen ve belki de çok büyük ihtimalle mevcut cihazların hiçbiri bu özellikleri göremeyecek. Daha doğrusu Windows 10 Mobile, yaşam döngüsü sonuna kadar feature2 güncellemesi almaya devam edecek ve Redstone 3'e geçmeyecek. Bu yüzdendir ki bu kadar zaman geçmesine rağmen Windows 10 Mobile hala 16xxx yapılarını almaya başlamadı. Yani yeni bir Windows Phone 7.8 vakası ile karşı karşıya kalmaya hazır olalım.Evet gelmiş ama bugün güncelleme gelmeyeceği söylendi. O yüzden yükleme taraftarı değilim. Yanlış basılmıştır falan
Ayrıca 15xxx'li yapılar iyice kabak tadı verdi. Yenilik değil, iyileştirme içeriyor. Şimdiye çoktan 16xxx yapılarına geçilmeliydi. Fast yapıları şu anda hata içermeli ve denenmeli ama gelenler düzeltme.