Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
windows device recovery tool ile telefonu sıfırlamak istediğimde şu hatayı alıyorum paket bu telefon için mevcut değil yazıyor bunun bir çözümü varmıdır (lumia 950 xl)
Başka bir PC'den deneyin ...

Krnl386

Krnl386

Üye
Başka bir PC'den deneyin ...
Benimde başıma gelmişti. Başka bir bilgisayardan deneyin. Anlık olarak Server' larda da problem olabiliyor. Uygulamayı İobit Uninstaller ile kökten kaldırın, tekrardan yükleyin...

serinaga

serinaga

Üye
Son yapı oldukça iyi gibi, sizlerde durum nasıl ?

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Kararlı sürümdeyim. Telefonuma bildirimler gelmiyor. Daha doğrusu bildirimler geliyor ancak sesle uyarmıyor ekranı açtığımda fark edebiliyorum. Yardım edebilecek var mı?

Krnl386

Krnl386

Üye
Bu bazen bende de oluyor. Özellikle Instagram, Facebook. Zaten Instagram iyice cortladı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CShell arayüzünden biraz daha ekran görüntüsü:

Yenilenmiş klavye:

Yenilenmiş Continuum:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte, Biyturs_OnSr, Krnl386 ve 4 diğerleri

brk-rtrk

Üye
Kararlı sürümdeyim. Telefonuma bildirimler gelmiyor. Daha doğrusu bildirimler geliyor ancak sesle uyarmıyor ekranı açtığımda fark edebiliyorum. Yardım edebilecek var mı?
Bu geçenlerde bana da olmuştu kararlı sürümde. Ayarlar-Sistem-Bildirimler ve eylemlere girince kilit ekranında bildirimleri göster kapalıysa göstermiyor. Bende kapalıydı öyle olduğu sıra. Açtım normale döndü.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
15223.0 yayınlandı @Sensation

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Sensation, serinaga ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
15223.0 yayınlandı @Sensation
Evet gelmiş ama bugün güncelleme gelmeyeceği söylendi. O yüzden yükleme taraftarı değilim. Yanlış basılmıştır falan :ehe
Ayrıca 15xxx'li yapılar iyice kabak tadı verdi. Yenilik değil, iyileştirme içeriyor. Şimdiye çoktan 16xxx yapılarına geçilmeliydi. Fast yapıları şu anda hata içermeli ve denenmeli ama gelenler düzeltme.

Son düzenleme:
Silisyaa

Silisyaa

Üye
Bu geçenlerde bana da olmuştu kararlı sürümde. Ayarlar-Sistem-Bildirimler ve eylemlere girince kilit ekranında bildirimleri göster kapalıysa göstermiyor. Bende kapalıydı öyle olduğu sıra. Açtım normale döndü.
Çok teşekkür ederim dediğini yapınca düzeldi. Hangi ara o tik devre dışı kalmış anlamadım telefonu da kurcalamamıştım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada güncelleme detayları da geldiğine göre yüklenebilir.

Düzeltmeler ve iyileştirmeler:
- Ayarlar > Ağ ve kablosuz ağ > VPN sayfasında sadece ilk VPN profilinin görüntülenmesi sorunu düzeltildi.
- Çince ve Japonca'da bozuk olan saat dilimi düzeltildi.
- Geri bildirimlere dayanarak, Ayarlar> Güncelleştirme ve güvenlik kısmındaki "Telefon güncelleştirmesi" kısmı "Windows Update" olarak yeniden adlandırıldı.

Bilinen sorunlar:
- Bazı durumlarda WeChat uygulamasının başlangıçta çökmesi.

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benimle çok ilgili olmayan düzeltmeler. Biraz bekleyeceğim.

serinaga

serinaga

Üye
Ben Yüklüyorum ...
ve yükledim :)

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar PC'de insider kullanan var mı? Eğer varsa 16215 bolu yukleyebildiniz mi? Bende 16199'dan 16215'e guncellerken işlem tamamlanmadan yeşil ekran hatası veriyor sürekli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
CShell arayüzünden biraz daha ekran görüntüsü:

Yenilenmiş klavye:

Yenilenmiş Continuum:

Ne zaman görmeye başlarız bunları?

Evet gelmiş ama bugün güncelleme gelmeyeceği söylendi. O yüzden yükleme taraftarı değilim. Yanlış basılmıştır falan :ehe
Ayrıca 15xxx'li yapılar iyice kabak tadı verdi. Yenilik değil, iyileştirme içeriyor. Şimdiye çoktan 16xxx yapılarına geçilmeliydi. Fast yapıları şu anda hata içermeli ve denenmeli ama gelenler düzeltme.
Muhtemelen ve belki de çok büyük ihtimalle mevcut cihazların hiçbiri bu özellikleri göremeyecek. Daha doğrusu Windows 10 Mobile, yaşam döngüsü sonuna kadar feature2 güncellemesi almaya devam edecek ve Redstone 3'e geçmeyecek. Bu yüzdendir ki bu kadar zaman geçmesine rağmen Windows 10 Mobile hala 16xxx yapılarını almaya başlamadı. Yani yeni bir Windows Phone 7.8 vakası ile karşı karşıya kalmaya hazır olalım.

Üst Alt