Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Sorunlu yapıyı tekrar neden versinler ki :bilmm Ama Microsoft bu belli olmaz, Wifi kapatıp yatayım ki otomatik yüklemesin :blink:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
15222 geldi

• Beğen
Tepkiler: Sensation
serinaga

serinaga

Üye
Yüklesek mi ki :bilmm

serinaga

serinaga

Üye
İndirmeye başladı bakalım ...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
whatsapp sorunu zaten mobil için en gerekli özellikti verdiler sonunda

Krnl386

Krnl386

Üye
Yatay başlangıç ekranına merhaba deyin.

Yenilenmiş İşlem Merkezi.

Sonradan değiştirilebileceklerini unutmayalım. Hala geliştirme aşamasındalar.
@Sensation

Ve Arkadaşlar ; Bu özellikler bu yapıda geldi mi ..?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation

Ve Arkadaşlar ; Bu özellikler bu yapıda geldi mi ..?
Hayır, bu geçen gün gelen hatalı yapıda ortaya çıktı. Bunun için 16xxx'li yapılara başlanması lazım ki henüz belli değil.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nerdeyse 1 ay olacak. O değilde halen Cortana ve multi windows gelmedi ya bu sisteme gelde ayar olma. (USB otg den vazgeçtik zaten)
Cortana bence gelmez daha siri den sonra bixby de türkçe olur ama cortana gene gelmez maalesef

serinaga

serinaga

Üye
Son gelen yapıda bir sıkıntı yok, herşey gayet güzel çalışıyor, lakin bir yenilikte yok, iyileştirmeler yapılmış her zamanki gibi (L1520) ...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Son gelen yapıda bir sıkıntı yok, herşey gayet güzel çalışıyor, lakin bir yenilikte yok, iyileştirmeler yapılmış her zamanki gibi (L1520) ...
olurmu usta whatsapp ın bilmem nesini halletmişler yıllardır beklediğimiz yenilik bu değil mi :bangin:ms şaka gibi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
vay arkadaş ne güncelleme ama. Neredeyse 1 saat oldu ancak %66 oldu. Beklemeye devam.

• Beğen
Tepkiler: n000k
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Microsoft, dünya çapında yeni bir iş alanı yarattı. "Yazılım Hata Düzenlemeciliği".
Ama bu alanda bile başarılı olabileceklerini sanmıyorum. Çünkü düzenledikleri uygulamaların bir yanlarını düzeltirken diğer yanlarını da batırdıkları görülen bir şey.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

dark_13

Üye
windows device recovery tool ile telefonu sıfırlamak istediğimde şu hatayı alıyorum paket bu telefon için mevcut değil yazıyor bunun bir çözümü varmıdır (lumia 950 xl)

dark_13

Üye
windows device recovery tool ile telefonu sıfırlamak istediğimde şu hatayı alıyorum paket bu telefon için mevcut değil yazıyor bunun bir çözümü varmıdır (lumia 950 xl)
yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar

Üst Alt