15222 geldi
WhatsApp sorunları düzeltilmiş.Yüklesek mi ki![]()
@SensationYatay başlangıç ekranına merhaba deyin.
Yenilenmiş İşlem Merkezi.
Sonradan değiştirilebileceklerini unutmayalım. Hala geliştirme aşamasındalar.
Daha yüklemedim ama gram ihtimal vermiyorum.@Sensation
Ve Arkadaşlar ; Bu özellikler bu yapıda geldi mi ..?
Hayır, bu geçen gün gelen hatalı yapıda ortaya çıktı. Bunun için 16xxx'li yapılara başlanması lazım ki henüz belli değil.@Sensation
Ve Arkadaşlar ; Bu özellikler bu yapıda geldi mi ..?
Cortana bence gelmez daha siri den sonra bixby de türkçe olur ama cortana gene gelmez maalesefNerdeyse 1 ay olacak. O değilde halen Cortana ve multi windows gelmedi ya bu sisteme gelde ayar olma. (USB otg den vazgeçtik zaten)
olurmu usta whatsapp ın bilmem nesini halletmişler yıllardır beklediğimiz yenilik bu değil miSon gelen yapıda bir sıkıntı yok, herşey gayet güzel çalışıyor, lakin bir yenilikte yok, iyileştirmeler yapılmış her zamanki gibi (L1520) ...
ms şaka gibiwhatsappta ne sorun vardı ki?olurmu usta whatsapp ın bilmem nesini halletmişler yıllardır beklediğimiz yenilik bu değil mims şaka gibi
bilmem dona sarkan hatun oyle yazmış guncelleme açıklamasınawhatsappta ne sorun vardı ki?
kağıt daha dolu gözüksün diye mi yazmışbilmem dona sarkan hatun oyle yazmış guncelleme açıklamasına
yardım edebilecek kimse yokmu arkadaşlarwindows device recovery tool ile telefonu sıfırlamak istediğimde şu hatayı alıyorum paket bu telefon için mevcut değil yazıyor bunun bir çözümü varmıdır (lumia 950 xl)