Keşke bizde MS ye teşekkür edebilseydik.Birlikte tam 2 yılı doldurduk. Konunun yaklaşık 2 milyon görüntülemesi var. Bu süreçte bizimle birlikte olan herkese teşekkürler![]()
Ben 18 ocakta sıfır siyah 32 gb xiaomi mi5 aldım ve sadece 2gün kullanıp 350 tl zararına satıp tekrar 1520 ye geri döndüm, MS ye zaman zaman bende çok kızsam da iyi ki lumialar var diyorum,lumiaların yeri çok farklı benim gözümde teşekkürler ms.Keşke bizde MS ye teşekkür edebilseydik.

2 ay önce bende Mi5 aldım, hala da kullanıyorum. Bankacılık uygulamaları dışında işimi kolaylaştıran bir şey yok. Açık söylemek gerekirse buraları ve 1520'mi çok özledimBen 18 ocakta sıfır siyah 32 gb xiaomi mi5 aldım ve sadece 2gün kullanıp 350 tl zararına satıp tekrar 1520 ye geri döndüm, MS ye zaman zaman bende çok kızsam da iyi ki lumialar var diyorum,lumiaların yeri çok farklı benim gözümde teşekkürler ms.![]()

1520 yi sattın mı yoksa, bir lumia ancak daha üst model bir lumia için satılabilir bence2 ay önce bende Mi5 aldım, hala da kullanıyorum. Bankacılık uygulamaları dışında işimi kolaylaştıran bir şey yok. Açık söylemek gerekirse buraları ve 1520'mi çok özledim![]()

Sattım valla para lazımdı o zaman1520 yi sattın mı yoksa, bir lumia ancak daha üst model bir lumia için satılabilir bence![]()
aynen bu yapı daha iyi duruyor yalnız bende yön kilidi sorun çıkarmaya başladıYapı 15031 sanki daha kararlı ve daha oturmuş gibi görünüyor..
Bunun yanında telefona reset atıldığında mutlaka SD Kart taraması yapıyor, bu her kapanıp açıldığında gerekli mi bilmiyorum.
Klavyedeki donmalar ve yazayım mı, yazmayayım mı kararsızlığı gitmiş, kaybolmuş görünüyor.
Alarmlar ve saat uygulaması bir önceki yapıda bazı günler çalışmıyordu, bu yapıda sorun giderilmiş görünüyor.
Mağaza uygulaması daha iyi hale gelmiş.
//
Skype Preview de sorun görünüyor, bazen açılıyor, bazen de açılmıyor.
OneNote'deki "i" harfinin Türkçe versiyonunda çıkmama ve görüntülenmeme direnci hala devam ediyor.
Not: Telegram Messenger Private uygulaması bende çalışmıyor, sizde durum nasıl ?
Bende de öyle, her ne yaparsam yapayım resmin yönü değişmiyor.aynen bu yapı daha iyi duruyor yalnız bende yön kilidi sorun çıkarmaya başladı
Açılışta kaytan bıyıklı bir adam çıkıyor ve orada takılıp kalıyorTelegram Messenger, Windows 10 Mobile için yeni ara yüzü ile yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kaytan bıyıklı abimizi bende çok bekledim ama devamı yokAçılışta kaytan bıyıklı bir adam çıkıyor ve orada takılıp kalıyor![]()

Açılışta kaytan bıyıklı bir adam çıkıyor ve orada takılıp kalıyor![]()
Ben yükleyemedim bilekaytan bıyıklı abimizi bende çok bekledim ama devamı yok![]()