Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birlikte tam 2 yılı doldurduk. Konunun yaklaşık 2 milyon görüntülemesi var. Bu süreçte bizimle birlikte olan herkese teşekkürler :op:

• Beğen
Tepkiler: serinaga, suyunsesi, Aybin.Kilic ve 13 diğerleri

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Keşke bizde MS ye teşekkür edebilseydik.
Ben 18 ocakta sıfır siyah 32 gb xiaomi mi5 aldım ve sadece 2gün kullanıp 350 tl zararına satıp tekrar 1520 ye geri döndüm, MS ye zaman zaman bende çok kızsam da iyi ki lumialar var diyorum,lumiaların yeri çok farklı benim gözümde teşekkürler ms.:)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
nokia 6 gelsede alsak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telegram Messenger, Windows 10 Mobile için yeni ara yüzü ile yayınlandı.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ben 18 ocakta sıfır siyah 32 gb xiaomi mi5 aldım ve sadece 2gün kullanıp 350 tl zararına satıp tekrar 1520 ye geri döndüm, MS ye zaman zaman bende çok kızsam da iyi ki lumialar var diyorum,lumiaların yeri çok farklı benim gözümde teşekkürler ms.:)
2 ay önce bende Mi5 aldım, hala da kullanıyorum. Bankacılık uygulamaları dışında işimi kolaylaştıran bir şey yok. Açık söylemek gerekirse buraları ve 1520'mi çok özledim :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
2 ay önce bende Mi5 aldım, hala da kullanıyorum. Bankacılık uygulamaları dışında işimi kolaylaştıran bir şey yok. Açık söylemek gerekirse buraları ve 1520'mi çok özledim :(
1520 yi sattın mı yoksa, bir lumia ancak daha üst model bir lumia için satılabilir bence:)

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve sazobalı
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
geçen hafta 900 liraya Kurtköy tarafında 1520sini satan arkadaş burda mı acaba? :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yapı 15031 sanki daha kararlı ve daha oturmuş gibi görünüyor..
Bunun yanında telefona reset atıldığında mutlaka SD Kart taraması yapıyor, bu her kapanıp açıldığında gerekli mi bilmiyorum.
Klavyedeki donmalar ve yazayım mı, yazmayayım mı kararsızlığı gitmiş, kaybolmuş görünüyor.
Alarmlar ve saat uygulaması bir önceki yapıda bazı günler çalışmıyordu, bu yapıda sorun giderilmiş görünüyor.
Mağaza uygulaması daha iyi hale gelmiş.
//
Skype Preview de sorun görünüyor, bazen açılıyor, bazen de açılmıyor.
OneNote'deki "i" harfinin Türkçe versiyonunda çıkmama ve görüntülenmeme direnci hala devam ediyor.
Not: Telegram Messenger Private uygulaması bende çalışmıyor, sizde durum nasıl ?

mp2934

mp2934

Üye
Yapı 15031 sanki daha kararlı ve daha oturmuş gibi görünüyor..
Bunun yanında telefona reset atıldığında mutlaka SD Kart taraması yapıyor, bu her kapanıp açıldığında gerekli mi bilmiyorum.
Klavyedeki donmalar ve yazayım mı, yazmayayım mı kararsızlığı gitmiş, kaybolmuş görünüyor.
Alarmlar ve saat uygulaması bir önceki yapıda bazı günler çalışmıyordu, bu yapıda sorun giderilmiş görünüyor.
Mağaza uygulaması daha iyi hale gelmiş.
//
Skype Preview de sorun görünüyor, bazen açılıyor, bazen de açılmıyor.
OneNote'deki "i" harfinin Türkçe versiyonunda çıkmama ve görüntülenmeme direnci hala devam ediyor.
Not: Telegram Messenger Private uygulaması bende çalışmıyor, sizde durum nasıl ?
aynen bu yapı daha iyi duruyor yalnız bende yön kilidi sorun çıkarmaya başladı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
aynen bu yapı daha iyi duruyor yalnız bende yön kilidi sorun çıkarmaya başladı
Bende de öyle, her ne yaparsam yapayım resmin yönü değişmiyor.
Geri bildirimde de bulunmuyorum.

Bir de Glance Screen ayarları donuk ve düzeltme seçeneği vermiyor idi..
Bildirim ayarları da aynı idi...
Dil/bölge değişikliğiyle normalize oldu. Farklı sorunlar için de söylenebilir.

• Beğen
Tepkiler: mp2934
serinaga

serinaga

Üye
Telegram Messenger, Windows 10 Mobile için yeni ara yüzü ile yayınlandı.
Açılışta kaytan bıyıklı bir adam çıkıyor ve orada takılıp kalıyor :allalla:

ddnet

Üye
Açılışta kaytan bıyıklı bir adam çıkıyor ve orada takılıp kalıyor :allalla:

selamlar..

sanırım son insider yapıda telegramın sorunlu olduğu söyleniyordu. yabancı forumlarda okumuştum :)

benim bir sorum var belkide yeri burası değil ama.. acaba kararlı sürüm dışında insider kullanmak telefonun garantisi hakkında bir sorun yaratıyor mu? Garantinin iptal olması vs gibi ? Bunu bileniniz var mı? Eğer garantide sorun olmuyorsa insider olacağım bende o açıdan soruyorum.

gkhntlbs

Üye
Biraz önce güncelleme var mı diye baktım güncelleme hatası verdi?

serinaga

serinaga

Üye
Birde ben bakayım ...
Evet güncelleme yüklerken bir hata oluştu diyor ...

gkhntlbs

Üye
Bunun sebebi ne olabilir?

serinaga

serinaga

Üye
Verilmeyen, ertelenen güncelleme sanırım ...

Üst Alt