Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Koruma amaçlı olarak kullanıcının maddi zarar görmemesi için engelleme yapıyorlar
Küçük çaplı indirmelere izin vermekle birlikte, büyük boyutluların WIFI üzerinden indirilmesi isteniyor.
Aslında, İnternet paketi müsait olanlar için Hücresel Veri üzerinden indirilsin mi-İndirilmesin mi? diye bir seçenek olması lazım.. Ancak böyle bir opsiyon konulmamış. : ( (
Güncellemenin boyutu ne kadar ki indirilmiyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncellemenin boyutu ne kadar ki indirilmiyor
Cihazdan cihaza değişir. Genelde 300-500 MB arasında oluyor.
Mobil veride ise indirme limiti 100 MB boyutuna kadar izin veriyor. 100 MB ve üzerine ise arkadaşlarımızın dediği gibi sürpriz faturalara mahal vermemek adına vifi indirmeye müsade ediyor..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve mami_61_29
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Artılar ve eksiklere baktığımda pekte yükleme gereği görmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
ademoz05

ademoz05

Üye
Microsoft edge'deki sorunlar ve genel olarak yazı yazmadaki sorunlar düzelmiş gibi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Otomatik parlaklık düzelmiş sırf bunun için bile geçilir bence. Eski yapıda hiçbir şey göremiyordum

mami_61_29

mami_61_29

Üye
slm arkadaşlar telefonu kapatıp açınca "sd kartı tara ve hataları düzelt" bildirimi geliyor tara desem sd kartta ki verilerimi siler mi

brk-rtrk

Üye
slm arkadaşlar telefonu kapatıp açınca "sd kartı tara ve hataları düzelt" bildirimi geliyor tara desem sd kartta ki verilerimi siler mi
ben defalarca denedim hiç başarıyla sonuçlanmadı şimdiye kadar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Artılar ve eksiklere baktığımda pekte yükleme gereği görmüyorum.
Pek gerek görmediğim yüklemeyi, dayanamayıp dün gerçekleştirdim. İşin garip tarafı dün, yaklaşık aynı zamanlarda Haritalar uygulaması da güncelleme almış. Almış ta bozulmuş be kardeşim. Acaba uygulama, kendi güncellemesi sonrası mı, yoksa komple telefon güncellemesi sonrası mı bozuldu bunu bilemiyorum. Sizde de bozuk mu? Bende yol çizgilerinde bozulma var. Harita üzerinde karışık birkaç sarı leke gibiler. Neredeyse hiç yol yok. İsimler yazılar var, trafiği de gösteriyor ama trafik çizgisinin altındaki yolların çizgileri yok. Kaldırıp kuramıyorum da.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum

symbianbelle

symbianbelle

Üye
sistem oturtacağım!!! diye uğraşan Microsoft daha sistemi için yayınladığı kendi uygulamaları bir işe yaramıyor. Onedrive uygulaması yüklenen içeriklerin hepsini göstermiyor diye eşimin gm 1 cihazına indirdim. İnanılmaz akıcı ve sıfır sıkıntı ile kullanılıyor. İşte değerimiz bu!!

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt