Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Güncelleme yüklendi beklendiği üzere hiçbir değişiklik göremedim, zaten de beklenmiyordu[emoji1]

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Yenilik yoksa o zaman rakamı yükseltip ihaleyi kızıştırmışlar :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mesutcinik, silisya12, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
serinaga

serinaga

Üye
Hiç mi yeni birşeyler yok :allalla:

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Günaydın arkadaşlar,Bu son güncellemeyi yaptıktan sonra benim takvim kutucuğu hareketli olmaya başladı yani ayın 29-30 unu ve 1 ini sırayla göstermeye başladı, sizde de böyle mi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
mp2934

mp2934

Üye
Günaydın arkadaşlar,Bu son güncellemeyi yaptıktan sonra benim takvim kutucuğu hareketli olmaya başladı yani ayın 29-30 unu ve 1 ini sırayla göstermeye başladı, sizde de böyle mi.
baktım bende de öyle olmuş

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hala bir chronos calendar değil. Ama çok yol kat etti.

Mobil cihaz ile gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
benim takvim yerinde saymayı çok seviyor:kop2::kop2: Namısızda tık yok

Edit 1 : Takvim ayarlarına girip takvimdeki tıkı kaldırıp yeniden işaretledim. Dansöz gibim oynamaya başladı. Doğum günlerini geçiyor.
Edit 2 : Sadece bugünü gösteriyor. İler ki günleri göstermiyor.

yuyil01

Üye
Günaydın Arkadaşlar,
Telefondaki ve bilgisayarlardaki hotmail kişilerindeki fotograflar bu geceden itibaren kayboldu, bu hotmail kişilerininin kaybolması ile ilgili bilgisi olan varmıdır acaba? ayrıca da geri bildirimde gönderdim.. Bilgisi olanlar var ise paylaşabilirmi acaba?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Günaydın Arkadaşlar,
Telefondaki ve bilgisayarlardaki hotmail kişilerindeki fotograflar bu geceden itibaren kayboldu, bu hotmail kişilerininin kaybolması ile ilgili bilgisi olan varmıdır acaba? ayrıca da geri bildirimde gönderdim.. Bilgisi olanlar var ise paylaşabilirmi acaba?
Sunucu ile ilgili bir sıkıntıdan kaynaklanabilir.
Geçen haftalardan birisinde de ekleme yapılınca hotmaildeki kişiler gelmiyordu.
Durumu daha iyi anlamak için;
Kişilerle ilgili cep telefonuna tanıtımını yaptığınız hesaba, bilgisayardan giriş yaparak o hesapta sol üst menüde tıklama yaparak kişilere giriş yapın ve telefonunuzdaki ekli kişilerin orada olup-olmadığını kontrol edin.
Eğer orada ise sorun yok,
orada gözükmüyor ise bir şekilde kişileri silmiş, ya da silinmiş olabilir.
Bu durumlarla karşılaşmamak için 1-2 ayda bir bilgisayardan giriş yaparak kişi bilgilerinin arşivini almalısınız.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
640 XL kurulum ekranında böyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir. Bağladığım ağ ise 925den paylaştım ona bağlanıp denedim sebebi bu olabilir mi ki daha önce başına gelen var mı?

atakanakata

atakanakata

Üye
Günaydın Arkadaşlar,
Microsoft Hesabı Senkron Sorunu (8500201D)
burada konudan bahsettim.
çözümü günlerdir araştırıyorum fakat çözüm bulamadım.
aklıma gelen ise şu benim live hesabım @HOTMAİL, outlook uzantılı değil bu zamana kadar senkron yapıyordu fakat artık sadece bu uzantılara destek veriliyor olabilir.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
640 XL kurulum ekranında böyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir. Bağladığım ağ ise 925den paylaştım ona bağlanıp denedim sebebi bu olabilir mi ki daha önce başına gelen var mı?
Resimdeki ekranı atlayarak devam edin, sonra başka bir zaman veya başka bir bağlantı ile devam edin.
(Bu işlemden önce rehber tanıtımı yapılan e-postaya bilgisayarla girerek oradaki rehber bilgilerini arşivleyin)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Microsoft Hesabı Senkron Sorunu (8500201D)
burada konudan bahsettim.
çözümü günlerdir araştırıyorum fakat çözüm bulamadım.
aklıma gelen ise şu benim live hesabım @HOTMAİL, outlook uzantılı değil bu zamana kadar senkron yapıyordu fakat artık sadece bu uzantılara destek veriliyor olabilir.

Resimdeki ekranı atlayarak devam edin, sonra başka bir zaman veya başka bir bağlantı ile devam edin.
(Bu işlemden önce rehber tanıtımı yapılan e-postaya bilgisayarla girerek oradaki rehber bilgilerini arşivleyin)

Ben sorunu şöyle çözdüm. Hata kodu veriyordu 800c0019 diye ona baktım. Telefonun tarih ve saatinden kaynaklanıyor. Tarih saati otomatik ayarı kapatıp elle güncel tarih ve saat girince düzeldi sorun.
Lumia 640XL'ı Windows 10 a yükselttim. İnanılmaz derecede kötü fotoğraf çekiyor. Benim 925 bundan kat kat daha iyi. Cihazda mı sorun var yoksa harbiden bu mu yani?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve bozkirdangelen

dark_13

Üye
bendede öyle

furyzer0

furyzer0

Üye
Veee
Continuum multi-windows

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve mp2934
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 640XL'ı Windows 10 a yükselttim. İnanılmaz derecede kötü fotoğraf çekiyor. Benim 925 bundan kat kat daha iyi. Cihazda mı sorun var yoksa harbiden bu mu yani?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Takvimdeki son 3 günü sırayla gösterme olayı cihazı sıfırlamamla düzeldi.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Silisyaa

Silisyaa

Üye
MICROSOFTMDG güncellemesi geldi. Mdg ne?

Üst Alt