Silisyaa
Üye
Yenilik yoksa o zaman rakamı yükseltip ihaleyi kızıştırmışlarGüncelleme yüklendi beklendiği üzere hiçbir değişiklik göremedim, zaten de beklenmiyordu[emoji1]
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Yenilik yoksa o zaman rakamı yükseltip ihaleyi kızıştırmışlarGüncelleme yüklendi beklendiği üzere hiçbir değişiklik göremedim, zaten de beklenmiyordu[emoji1]

Öyle yapmasalardı seni nasıl insider yapacaklardı[emoji1]Yenilik yoksa o zaman rakamı yükseltip ihaleyi kızıştırmışlar![]()
Valla haklısın dostum kim vurduya gittim görüyor musunÖyle yapmasalardı seni nasıl insider yapacaklardı[emoji1]

Hiç mi hiç yokHiç mi yeni birşeyler yok![]()

baktım bende de öyle olmuşGünaydın arkadaşlar,Bu son güncellemeyi yaptıktan sonra benim takvim kutucuğu hareketli olmaya başladı yani ayın 29-30 unu ve 1 ini sırayla göstermeye başladı, sizde de böyle mi.
benim takvim yerinde saymayı çok seviyorGünaydın arkadaşlar,Bu son güncellemeyi yaptıktan sonra benim takvim kutucuğu hareketli olmaya başladı yani ayın 29-30 unu ve 1 ini sırayla göstermeye başladı, sizde de böyle mi.

Namısızda tık yokSunucu ile ilgili bir sıkıntıdan kaynaklanabilir.Günaydın Arkadaşlar,
Telefondaki ve bilgisayarlardaki hotmail kişilerindeki fotograflar bu geceden itibaren kayboldu, bu hotmail kişilerininin kaybolması ile ilgili bilgisi olan varmıdır acaba? ayrıca da geri bildirimde gönderdim.. Bilgisi olanlar var ise paylaşabilirmi acaba?
Microsoft Hesabı Senkron Sorunu (8500201D)Günaydın Arkadaşlar,
Telefondaki ve bilgisayarlardaki hotmail kişilerindeki fotograflar bu geceden itibaren kayboldu, bu hotmail kişilerininin kaybolması ile ilgili bilgisi olan varmıdır acaba? ayrıca da geri bildirimde gönderdim.. Bilgisi olanlar var ise paylaşabilirmi acaba?
Resimdeki ekranı atlayarak devam edin, sonra başka bir zaman veya başka bir bağlantı ile devam edin.640 XL kurulum ekranında böyle bir hata alıyorum sebebi ne olabilir. Bağladığım ağ ise 925den paylaştım ona bağlanıp denedim sebebi bu olabilir mi ki daha önce başına gelen var mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft Hesabı Senkron Sorunu (8500201D)
burada konudan bahsettim.
çözümü günlerdir araştırıyorum fakat çözüm bulamadım.
aklıma gelen ise şu benim live hesabım @HOTMAİL, outlook uzantılı değil bu zamana kadar senkron yapıyordu fakat artık sadece bu uzantılara destek veriliyor olabilir.
Resimdeki ekranı atlayarak devam edin, sonra başka bir zaman veya başka bir bağlantı ile devam edin.
(Bu işlemden önce rehber tanıtımı yapılan e-postaya bilgisayarla girerek oradaki rehber bilgilerini arşivleyin)
bendede öyleGünaydın arkadaşlar,Bu son güncellemeyi yaptıktan sonra benim takvim kutucuğu hareketli olmaya başladı yani ayın 29-30 unu ve 1 ini sırayla göstermeye başladı, sizde de böyle mi.