Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
pc için geldi mobile için bu hafta yok, pin sorunu sim sorunu duzeltlene kadar vermeyeceklermiş sanırım (blogdan anladığım)

braayn

braayn

Üye
2 Kişi Konuda (2 Üye, 0 Misafir)
buralar ne kadarda ıssızzzzzz olmuş.Eskiden buralar mısır tarlasıydı

remzi33

remzi33

Üye
yakında "sıfıra sıfır elde var sıfır" olur. MS bıktırdı artık

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Microsoft da dünya gibi yuvarlak işte başladığın yere geri dönüyorsun

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Forum da sistem de giderek yok oluyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Bay H

Bay H

Üye
11.8.190 numaralı güncelleme ile SMS Relay -eski adıyla her yerden Mesajlaşma- özelliğinin Skype uygulamasına eklendiği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: furyzer0, dark_13 ve Krnl386
braayn

braayn

Üye
Ms'nin neden diğer platformlara kendi uygulamalarını çıkardığını şuan daha iyi anlıyorum.Surface phone cihazını 2017'de tanıtıp eğer tutarsa devam edecek surfacelere ama tutmaz ise mobil tarafı tamamen bırakacak yani bırakacak derken telefon uretmeyecek sadece Mobile işletim sistemi ve uygulamalara odaklanacaktır diye tahmin ediyorum.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ms'nin neden diğer platformlara kendi uygulamalarını çıkardığını şuan daha iyi anlıyorum.Surface phone cihazını 2017'de tanıtıp eğer tutarsa devam edecek surfacelere ama tutmaz ise mobil tarafı tamamen bırakacak yani bırakacak derken telefon uretmeyecek sadece Mobile işletim sistemi ve uygulamalara odaklanacaktır diye tahmin ediyorum.
Kendi sistemini kullanacak telefon bulursa tabi. Bireysel kullanıcı olarak W10Mobile den bir şey beklememek lazım adamların hedef kitlesi kurumsal sadece.

furyzer0

furyzer0

Üye
Kendi sistemini kullanacak telefon bulursa tabi. Bireysel kullanıcı olarak W10Mobile den bir şey beklememek lazım adamların hedef kitlesi kurumsal sadece.
Haklısınız Ms artık kurumsal tarafa öncelik verecek mobilde. Ama oemler hala son kullanıcı için cihaz çıkartabilirler ama çıkartırlar mı orası meçhul.

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Haklısınız Ms artık kurumsal tarafa öncelik verecek mobilde. Ama oemler hala son kullanıcı için cihaz çıkartabilirler ama çıkartırlar mı orası meçhul.

Yok be abi kim uğraşır mağaza bu haldeyken. İşe Samsung, LG, HTC gibi büyük firmalar girmedikçe olmaz bu iş olmayacakta zaten.
Eski dost Nokia sağlam bi Android'le gelse de yabancılık çekmeden geçsek diğer platforma.

furyzer0

furyzer0

Üye
Yok be abi kim uğraşır mağaza bu haldeyken. İşe Samsung, LG, HTC gibi büyük firmalar girmedikçe olmaz bu iş olmayacakta zaten.
Eski dost Nokia sağlam bi Android'le gelse de yabancılık çekmeden geçsek diğer platforma.
Lg Htc kendini kurtarmaktan aciz Win10mobile a hiç bulaşmasınlar. Samsung yapsa hiç fena olmaz aslında yapma ihtimali de var önceden yapıyorlardı. Nokia geliyor hemen hemen ekip aynı ama şirket eski şirket değil.

Son düzenleme:
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Aynen katılıyorum açıkçası Nokia sağlam gelirse düşünmeden geçerim.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
l830 ile tekrar geri döndüm :biggrin: özlemişim sistemi. Yemişim marketi, android çekilmez. alışana android wp deki zevki vermiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, bozkirdangelen, symbianbelle ve 7 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
l830 ile tekrar geri döndüm :biggrin: özlemişim sistemi. Yemişim marketi android çekilmez. alışana zevk android wp deki zevki vermiyor.
Valla dostum bir kaç gündür bende android cihazlara bakıp duruyorum ama cesaret edemiyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Eheheh, yemişim androidi... Güzel bir yorum.

Mobil cihaz ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte ve Esendağlı
furyzer0

furyzer0

Üye
l830 ile tekrar geri döndüm :biggrin: özlemişim sistemi. Yemişim marketi android çekilmez. alışana zevk android wp deki zevki vermiyor.
Büyük bir kesim android kullanıcısı da androidi sevmiyor ama alternatifi yok. Hem özgürce kurcalayabileceğim hem beni izlemeyen hem de popüler bir işletim sistemi yok mobilde.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, symbianbelle ve papakudioflu

Üst Alt