kimbilir_01
Üye
onu bilmiyorum biri sormuş oda bu noyu verip yakında mı sorusuna evet demişYakında derken,saat olarak mı yoksa gün olarak mı yakın da.
onu bilmiyorum biri sormuş oda bu noyu verip yakında mı sorusuna evet demişYakında derken,saat olarak mı yoksa gün olarak mı yakın da.
Çok önemli bir bilgi vermiş,zahmet etmiş[emoji16]onu bilmiyorum biri sormuş oda bu noyu verip yakında mı sorusuna evet demiş
yakında "sıfıra sıfır elde var sıfır" olur. MS bıktırdı artık2 Kişi Konuda (2 Üye, 0 Misafir)
buralar ne kadarda ıssızzzzzz olmuş.Eskiden buralar mısır tarlasıydı
Microsoft da dünya gibi yuvarlak işte başladığın yere geri dönüyorsun2 Kişi Konuda (2 Üye, 0 Misafir)
buralar ne kadarda ıssızzzzzz olmuş.Eskiden buralar mısır tarlasıydı
bu sürüm ne kadar güncel? çok mu gerisinde insiderların?14393.189 numaralı yapının kullanıma sunulduğu belirtiliyor.
Üzülerek söylüyorum ki bu dediğin doğru.Forum da sistem de giderek yok oluyor.
Kendi sistemini kullanacak telefon bulursa tabi. Bireysel kullanıcı olarak W10Mobile den bir şey beklememek lazım adamların hedef kitlesi kurumsal sadece.Ms'nin neden diğer platformlara kendi uygulamalarını çıkardığını şuan daha iyi anlıyorum.Surface phone cihazını 2017'de tanıtıp eğer tutarsa devam edecek surfacelere ama tutmaz ise mobil tarafı tamamen bırakacak yani bırakacak derken telefon uretmeyecek sadece Mobile işletim sistemi ve uygulamalara odaklanacaktır diye tahmin ediyorum.
Haklısınız Ms artık kurumsal tarafa öncelik verecek mobilde. Ama oemler hala son kullanıcı için cihaz çıkartabilirler ama çıkartırlar mı orası meçhul.Kendi sistemini kullanacak telefon bulursa tabi. Bireysel kullanıcı olarak W10Mobile den bir şey beklememek lazım adamların hedef kitlesi kurumsal sadece.
Yok be abi kim uğraşır mağaza bu haldeyken. İşe Samsung, LG, HTC gibi büyük firmalar girmedikçe olmaz bu iş olmayacakta zaten.Haklısınız Ms artık kurumsal tarafa öncelik verecek mobilde. Ama oemler hala son kullanıcı için cihaz çıkartabilirler ama çıkartırlar mı orası meçhul.
Sent from mTalk using windows10 enterprise edition
Lg Htc kendini kurtarmaktan aciz Win10mobile a hiç bulaşmasınlar. Samsung yapsa hiç fena olmaz aslında yapma ihtimali de var önceden yapıyorlardı. Nokia geliyor hemen hemen ekip aynı ama şirket eski şirket değil.Yok be abi kim uğraşır mağaza bu haldeyken. İşe Samsung, LG, HTC gibi büyük firmalar girmedikçe olmaz bu iş olmayacakta zaten.
Eski dost Nokia sağlam bi Android'le gelse de yabancılık çekmeden geçsek diğer platforma.
Aynen katılıyorum açıkçası Nokia sağlam gelirse düşünmeden geçerim.Yok be abi kim uğraşır mağaza bu haldeyken. İşe Samsung, LG, HTC gibi büyük firmalar girmedikçe olmaz bu iş olmayacakta zaten.
Eski dost Nokia sağlam bi Android'le gelse de yabancılık çekmeden geçsek diğer platforma.
Valla dostum bir kaç gündür bende android cihazlara bakıp duruyorum ama cesaret edemiyorum.l830 ile tekrar geri döndümözlemişim sistemi. Yemişim marketi android çekilmez. alışana zevk android wp deki zevki vermiyor.
Büyük bir kesim android kullanıcısı da androidi sevmiyor ama alternatifi yok. Hem özgürce kurcalayabileceğim hem beni izlemeyen hem de popüler bir işletim sistemi yok mobilde.l830 ile tekrar geri döndümözlemişim sistemi. Yemişim marketi android çekilmez. alışana zevk android wp deki zevki vermiyor.