Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
o kadar para saç sonra telefonun sana emoloji de Lumia simgesini gözüne gözüne soksun.

Ağır dram dedikleri budur :kop2::kop2:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Da®kness, symbianbelle, n000k ve 1 kişi daha

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu akşam gelebilir yeni bi guncelleme, office uygulamaları posta takvim ve Groove Music guncellendi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
serinaga

serinaga

Üye
14930 sürümünün test edildiği belirtiliyor ama yayınlanır mı bilmem

Bugün çok yoğun sistem dosyaları güncelleme aldı (Kamera, Cüzdan, Haritalar, Word, Excel vs.) Bu akşam gelmesi muhtemel gibi gibi :)

gkhntlbs

Üye
İşe gitmeden önce gelse de yüklesek çok iyi olur saat:20:00 gibi geliyor güncelleme sanırım?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hey #WIndowsInsiders: we are busy busy today looking at selfhost data and won't be releasing a new build. Have an awesome day! <3 ne diyor dona sarkan bu hatun ingilizcesi kuvvetli biri açıklayabilir mi lütfen

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hey #WIndowsInsiders: we are busy busy today looking at selfhost data and won't be releasing a new build. Have an awesome day! <3 ne diyor dona sarkan bu hatun ingilizcesi kuvvetli biri açıklayabilir mi lütfen
Sanırım bu gün ve yarın yeni yapı yok,benim ingiLAZcam bu kadar:)

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Baya boğun çalışıyoz, çok meşgulüz ama bugün yeni yapı yok. Hayırlı günler gençler diyo :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Harita uygulamasında önceden ses vardı artık yok mu ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
haritalar > Ayarlar > Birim : Abd (fit)
Bir navigasyon başlat . Birim ayarını metrik sistem (Km) yap gene.
Bu şekilde geliyordu sanırım...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Cep telefonunu sıfırladıktan sonra bir keresinde bende de çalışmamıştı.
Bölge ABD dil İngilizce yapıp Uygulamayı çalıştırınca seslendirme aktif olmuştu.
Aslında, uygulamanın bir yerinde seslendirme seçiminin olması lazım.
Ya da Türkçe seslendirmeyi es geçiyorlar : ( (

serinaga

serinaga

Üye
haritalar > Ayarlar > Birim : Abd (fit)
Bir navigasyon başlat . Birim ayarını metrik sistem (Km) yap gene.
Bu şekilde geliyordu sanırım...

Haydaaa çalışan ses gelen son güncellemeden sonra çalışmamaya başladı, ama no problem, yöntem halen geçerli, yapınca ses tekrardan geri geldi :)

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Bugün bir haberde Google'a ait yeni bir uygulama gördüm ve Whatsapp'a rakip olacak deniyordu haberde, Google Allo. Acaba dedim microsoftun mobil kısmının kurtarıcısı Windows 10 Mobile!!! içinde yayınlanmış mı diye aldığım cevap tabiki de HAYIR :D :D

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bugün bir haberde Google'a ait yeni bir uygulama gördüm ve Whatsapp'a rakip olacak deniyordu haberde, Google Allo. Acaba dedim microsoftun mobil kısmının kurtarıcısı Windows 10 Mobile!!! içinde yayınlanmış mı diye aldığım cevap tabiki de HAYIR :D :D
Bunu aklından geçirmiş olman bile doğru değil. Google'ın hangi uygulaması var ki Allo olsun. Adamlar Youtube'u bile vermedi.

ademoz05

ademoz05

Üye
Son güncellemeden sonra web sayfalarında "bağlantıyı kopyala" özelliği bende çalışmıyor.
aynı sorunu yaşayan var mı?

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Bunu aklından geçirmiş olman bile doğru değil. Google'ın hangi uygulaması var ki Allo olsun. Adamlar Youtube'u bile vermedi.
Aslında demek istediğim şey tam olarak google değildi hocam, sadece microsoftun mağazaya uygulama getirme konusundaki üstün başarısı idi :D

furyzer0

furyzer0

Üye
Google zaten windows phone'un baş düşmanı Google ın wp8 zamanı bile çıkarmadı hiç bir uygulama hatta Ms nin yaptığı Youtube uygulamasını kaldırtdı.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Microsoft'un her uygulaması playde var ve yenilerde önce androide sonra iosa sonra bize geliyor hatta çoğu gelmiyor. Ne diyelim böyle devam.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
14931 gelecekmiş yakında.

Üst Alt