Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mobil için yeni WiFi Ayarlar sayfası, Microsoft Edge erteleme özelliği ile artık tüm sekmeleri açık tutmak zorunda değilsiniz, yapılar için son kullanım tarihi hatırlatıcısı ve hata gidermeleri içeriyor. Bunlar dışında ufak tefek değişiklikler varsa da yükledikten sonra kullanıcılar belirtir.

Bu arada Eylem Merkezini herhangi bir yerden yukarı çekerek kapatma sorunu bazı cihazlarda devam ediyormuş.

mehmetisler

mehmetisler

Üye
mobile için 14393.187 yayınlanmadı ne zaman yayınlanacak

Krnl386

Krnl386

Üye
Kararlı surumden bir haber var mı acaba?

gkhntlbs

Üye
kararlı sürüm için güncelleme başladı

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve furyzer0
mehmetisler

mehmetisler

Üye
gelen giden yok kararlıda

mp2934

mp2934

Üye
757 mb çok değil mi?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Benim 1520 de 130 mb civarıydı ve yükledim sorunum şu ki pin girmek için sayılar gelmiyor ve sim pin kodunuda istemiyor, tel takoz oldu :)
Napsak vRmı önerisi olan !!!

• Beğen
Tepkiler: mp2934
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim 1520 de bu güncelleme sonrasında şebeke sorunu çıktı daha doğrusu simkartı takın yazıyor,cihazı kapatıp açtım,simkartı çıkarttım taktım sorun hala devam ediyor,sanırım sıfırlamam gerekecek.
Edit:Sıfırlamaya başladım umarım düzelir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Desenize sorunlu bir güncelleme geldi

furyzer0

furyzer0

Üye
Sanırım bu insider yapısında genel bir sim okumama sorunu var 2 kişi de aynı sorunu yaşadığına göre

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Sanırım bu insider yapısında genel bir sim okumama sorunu var 2 kişi de aynı sorunu yaşadığına göre

Sadece sim okumasa neyse dicemde korumak için kilit ekranına pin koydumdu onu giremiyorum sayısal tuşlar gelmiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Yalnız şunu belirteyim, güncelleme bitince şöyle bir uyarı verdi'Güncellemenizi tamamladık yalnız bazı sorunlar oluştu cihazı sıfırlamanız gerekebilir'diye.
Desenize sorunlu bir güncelleme geldi
Evet bazı insider sürümleri daha fazla sorunlu olabiliyor.

dücane

dücane

Üye
Basligi düzeltelim lütfen @Bay H @papakudioflu @Sensation

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sıfırlama sonrasında sim kart sorunu düzelmiş gözüküyor,umarım başka bir sorunla karşılaşmam.

Bay H

Bay H

Üye
Sıfırlama sonrasında sim kart sorunu düzelmiş gözüküyor,umarım başka bir sorunla karşılaşmam.
Bundan bahsedecektim tam; bu sorunla karşılaşanların cihazı sıfırlayarak sorunu çözebileceği belirtilmiş. Keza telefonu yeniden başlattıktan sonra pin tanımlı cihazlarda tuş takımının uzun süre gelmediği oluyormuş bunun çözümü de sıfırlamak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
volumezoom

volumezoom

Üye
Lumia 930 herhangi bir problem görünmüyor şimdilik.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hocam yapıyı yükledim ama pin girmek için tuş takımı gelmiyor nasıl sıfırlayabilirim telefonu bu şekilde. hiçbir yere giremiyorum pini girmeden.(Telefonun kendi pini)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
gençler bayram gün hatası alanlar outlook takvimi kurcalasınlar daha fazla takvim yerinden tatil günleri olarak türkiyeyi filan seçin düzeliyor hata yok bende şuan
bende zaten seçiliymiş ama yinede görünüm sizdeki gibi değil hala.

Üst Alt