öyle bir şey mi gelmiş,benim surum numaram 14393.105 öyle bir olay bende yok.hangi yapıda telefon kapalı şarj olma özelliği geldi ben yeni fark ettim
14393.5'dayım
Ana ekrandan kutucukları kaldırıp yeniden ana ekrana eklemeyi denedinizmi acaba?Posta ve takvim uugulamalarında ana ekrana sabitlediğim kutucuklar hiçbir şekilde güncellenmiyor bunun bir çözümü var mı acaba?
Denedim kaç defa ama fayda etmedi.Ana ekrandan kutucukları kaldırıp yeniden ana ekrana eklemeyi denedinizmi acaba?
gençler bayram gün hatası alanlar outlook takvimi kurcalasınlar daha fazla takvim yerinden tatil günleri olarak türkiyeyi filan seçin düzeliyor hata yok bende şuanRtm adayımız derken? Anlayamadım kusura bakmayın
Sent from mTalk using lumia950
EDİT.ınterop tools ile açmışın o seçeneğiöyle bir şey mi gelmiş,benim surum numaram 14393.105 öyle bir olay bende yok.
tweak ile yaptıysan tavsiye etmem çünkü işletim sistemi şarj olurken voltaj ayarı yapar işletim sistemi yoksa bataryanın ömrünü kısaltabilirsin uzun vadede.EDİT.ınterop tools ile açmışın o seçeneği
8.1 de yok bu olaygençler bayram gün hatası alanlar outlook takvimi kurcalasınlar daha fazla takvim yerinden tatil günleri olarak türkiyeyi filan seçin düzeliyor hata yok bende şuan
Hocam bu sürüm numarasına nasıl geçerim benim ki .67öyle bir şey mi gelmiş,benim surum numaram 14393.105 öyle bir olay bende yok.
Insider seçeneklerinden Release Preview veya Yavaşı seçmelisiniz.Hocam bu sürüm numarasına nasıl geçerim benim ki .67

Changelog gibi bir şey yayınlandı mı acaba?İndirilebilir durumda 14926
Bay H
Evet; birkaç sayfa önce paylaştığım yeni WiFi ayar bölümü, ölçekleme problemi bulunana cihazlarda sorunu düzeltme gibi şeyler mevcut. Detaylara aşağıdan erişebilirsiniz.Changelog gibi bir şey yayınlandı mı acaba?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]