Hocam o denilenler olmuyor işte olsa eyvallahOlaya sadece telefon tarafından bakıyorsunuz lakin böyle olaya bütün olarak bakarsanız telefon kısmı hariç her şeyin gayet güzel gittiğini görebilirsiniz. Microsoft ekosistem oluşturmaya uğraşıyor ve bence evrensel uygulamalar bu yolda kilometre taşı oldular. Aynı uygulamayı 35 dolarlık rasberry pi den 5000 tl lik oyun bilgisayarına kadar her cihazda kullanmak çok güzel bir şey bence.
Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

haklısın eksik yazmışım asıl demek istediğim şey şuydu windows 10 dan sonra farklı bir sistem çıkmayacak ve devamlı güncelleme yayınlanacak mobilde de pc aynı yapıyı kullanıyor bunuda evrensel sistem uygulamaları ile gösterdiler bunların hepsini birleştirdiğinizde konuşma olarak güzel ama icraat pek olacak gibi değil, lumiadan sonra büyük ihtimal ms surface telefon çıkartacak ama bu geçişte baya kişiyi kaybedecekEvrensel uygulama olayı telefon için yapılmadı ki her işletim sistemine tek tek uygulama geliştirme derdinden kurtarmak için yapıldı.
xl nasıl bilmem ama 640 kullanıyorum 8.1 de bekliyor olman eşek Mercedes muhabbeti gibi hiç durma geç derimLumia 640 XL kullanıcıları bi bakabilir mi?
Windows10Mobile son yıl dönümü güncellemesiyle durum nasıl, 8.1 ne kadar yakın stabilite ve batarya.
Telefonun ekran kırıldı. Ekran siparişi verdim gelmesi bi ayı bulur anca ondan sonra geçebilirimxl nasıl bilmem ama 640 kullanıyorum 8.1 de bekliyor olman eşek Mercedes muhabbeti gibi hiç durma geç derim
Ben de hak veriyorum insanlara her sene sıfırdan başladılar. Windows mobile 6.5 windows phone7-7.5 windows phone 8-8.1 ve en sonunda win10mobile. Sonunda doğru yolu buldular ama çok zaman geçti. Android her yere hakim oldu. İos demiyorum çünkü android olmasa wp çoğu pazarı ele geçirirdi. Artık ne olacak kimse bilmiyor. Özellikle Lumia serisinin bitmesi bu ülke için iyi olmayacak. Ama başka ülkelerde OEMlerin iyi bir sonuca ulaşacağını düşünüyorum.Henüz bir senelik kullanıcıyım. Ona rağmen 5 yılın yorgunluğunu hissediyorum.
Microsoft bir kere kullanıcıyı küstürdü. Sistem stabil olsaydı dahi kullanıcıların yorumları bıkmaya yetiyor.
Bu sık güncelleme işi başlarda keyifliydi. Önemsenmiş hissi uyandırıyordu. Ama zamanla suyu çıktı. Her yeni yapıda yeni özellik geldi mi merakından ziyade Whatsapp çalışıyor mu Messengeri bozmuşlar mı sorularıyla başlıyoruz yorumlara.
8.1 ile başladılar ama 10 ile aynı altyapıda çalışıyorlar tamamen. Yani tek kod oynamadan. Şu anki sistem sadece telefon ve pc için sınırlı değil. İçine windows 10 un herhangi bir sürümünü yükleyebildiğin her şey için geçerli.O değilde evrensel uygulama fikri yeni değil ki 8.1 ile geldi. Haberler, xbox müzik, hava durumu vs. evrenseldi pc ve telefon arayüzü vs. neredeyse aynıydı Windows rt, 8.1 ve Wp 8.1de çalışıyordular.
Mesela 8.0 ilk çıktığında bedavayken indirdiğim fruit ninja hala hesabımda duruyor oda aynı şekilde 3 cihaz için tasarlanmıştı. Hatta mağazada evrensel olanların yanında bir işaret vardı 1 kere satın alın tüm cihazlarda kullanın gibisinden bir yazı vardı ben mi yanlış hatırlıyorum?
merhaba arkadaşlar redstone son yapısını kullanıyorum ve mağazada iki gündür sorun yaşıyorum bazı uygulamaları güncelleyemiyorum(matissa),kimilerini de yükleyemiyorum(mtalk)hata veriyor neden acaba,hata kodu;0x800413A0
bunların yanında hololens ve xbox 'ı da unutmamak gerek. Sistem tutuyor gibi görünüyor. Pcde Messenger gibi evrensel uygulama gören arkadaşlarım nasıl yüklerim diye soruyorlar. Herkes beğendi şimdiye kadar. MS'nin tek eksiği iyi reklam yapamıyor. Ses getirecek reklamlar şartOlaya sadece telefon tarafından bakıyorsunuz lakin böyle olaya bütün olarak bakarsanız telefon kısmı hariç her şeyin gayet güzel gittiğini görebilirsiniz. Microsoft ekosistem oluşturmaya uğraşıyor ve bence evrensel uygulamalar bu yolda kilometre taşı oldular. Aynı uygulamayı 35 dolarlık rasberry pi den 5000 tl lik oyun bilgisayarına kadar her cihazda kullanmak çok güzel bir şey bence.
İyi reklam yapmıyor değil işin mobil kısmı zerre kadar umurlarında değil ki reklam yapsın. Adamlar 950 ve 950XL çıkardı bi tane reklam görmedim yabunların yanında hololens ve xbox 'ı da unutmamak gerek. Sistem tutuyor gibi görünüyor. Pcde Messenger gibi evrensel uygulama gören arkadaşlarım nasıl yüklerim diye soruyorlar. Herkes beğendi şimdiye kadar. MS'nin tek eksiği iyi reklam yapamıyor. Ses getirecek reklamlar şart
Herkese hayırlı bayramlar.Öncelikle İyi Bayramlar herkese,
Zar zor da olsa L830 maceramı sonlandırmış bulunuyorum biraz Dandroid'te takılalım bakalım işin üzücü tarafı tertemiz L830 telefonu sorduğum 2 telefoncununda yeni bir telefonla takas yapmaması sanki eski tuşlu telefonlardanmışcasına muamele yapması oldu neyseki acil paraya ihtiyacı olan bir arkadaşımla telefonları değiştik ama hanımdaki 640 XL hala duruyor gelişmeleri veya gelişememeleri takip etmeye devam edeceğim birgün herşey yoluna girerse tekrar WP geri döneceğim elbet..İnşallah.