Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serifmstf

serifmstf

Üye
Selamlar...lumia cihazımdan mağazaya giremiyorum.ne mağaza uygulaması giriyor nede internet tarayıcısı bakım falan olabilir mi?

serifmstf

serifmstf

Üye
Umarım çabucak düzelir durum [emoji5]

mTalk'tan gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Microsoft store pert

Sent from mTalk using windows10 enterprise edition

• Beğen
Tepkiler: asikm23
4MaGuS

4MaGuS

Üye
şuan denedim hem pc magazasaından hem tarayıcıdan girebildim sorunsuz cepte bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
Bay H

Bay H

Üye
14393.187 numaralı yapının şu anki toplu güncelleştirme adayı olduğu söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Esendağlı
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
14393.187 numaralı yapının şu anki toplu güncelleştirme adayı olduğu söyleniyor.
içimiz dışımız yapı oldu. Millet gidiyor aya biz hala yaya uleyn Microsoft alacağın olsun

Bay H

Bay H

Üye
Redstone 2 ile tekrar mesajlaşma uygulamasına gelecek deniyordu ancak içeride yapılan testlerde Skype üzerinde çalışmalar yapılıyormuş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Redstone 2 ile tekrar mesajlaşma uygulamasına gelecek deniyordu ancak içeride yapılan testlerde Skype üzerinde çalışmalar yapılıyormuş.

Yahu bu ms kadar saçma bir firma olabilir mi,madem beceremiyorsun ne diye insanların kasafısını şuradan mesajlaş buradan mesajlaş diye bulandırıyorsun,senden bunu talep eden mi oldu sen asıl talep edilenlerle ilgilen yeter.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve Murat Alper
furyzer0

furyzer0

Üye
Yahu bu ms kadar saçma bir firma olabilir mi,madem beceremiyorsun ne diye insanların kasafısını şuradan mesajlaş buradan mesajlaş diye bulandırıyorsun,senden bunu talep eden mi oldu sen asıl talep edilenlerle ilgilen yeter.
Normal mesajlaşma uygulaması skype olur belki böyle mesaj atılabilirse. Bence daha güzel olur öyle olursa.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
şahsen ben skype istemiyorum mesajlaşma bölümünde mesajlaşma uygulaması ayrı olsun skype'ta ayrı olsun buna biraz saygı duysa iyi eder microsoft

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Esendağlı
Bay H

Bay H

Üye

Videosu düşmüş

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şahsen ben skype nin kullanımını çok zor buluyorum bir whatsapp nin rahatlığı yok.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve n000k
furyzer0

furyzer0

Üye
Ben seviyorum özellikle botlar çok güzel olmuş çok işe yarıyorlar özet çıkarma botu çok iyi mesela. Sağlık botu sadece Amerika'da hizmet vermesi kötü olmuş.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

atakanakata

atakanakata

Üye
microsoft un tr sitesinden lumia cihazlar kısmı kaldırılmış.
hadi hayırlı olsun hızla batıyoruz :)

serinaga

serinaga

Üye
Dükkanı kapatıp çıksınlar bari, ne kaldı ki geriye

furyzer0

furyzer0

Üye
Zaten bekleniyordu bu. Surface çıkana kadar OEMlerin pazar elde etmesi sağlanacak. Windows10 mobile ın bittiği falan yok hala güncelleme aldığımıza göre...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Zaten bekleniyordu bu. Surface çıkana kadar OEMlerin pazar elde etmesi sağlanacak. Windows10 mobile ın bittiği falan yok hala güncelleme aldığımıza göre...

Bu saatten sonra bu sistemden hiç birşey olmaz. Bir sistem sürekli olabilmesi için geliştirici desteği alması lazım. O kadar şey tanıtıldı edildi ne oldu hepsi fiyasko. bir seneye kalmaz kapatırlar dükkanı :)

furyzer0

furyzer0

Üye
Bu saatten sonra bu sistemden hiç birşey olmaz. Bir sistem sürekli olabilmesi için geliştirici desteği alması lazım. O kadar şey tanıtıldı edildi ne oldu hepsi fiyasko. bir seneye kalmaz kapatırlar dükkanı :)
Olaya sadece telefon tarafından bakıyorsunuz lakin böyle olaya bütün olarak bakarsanız telefon kısmı hariç her şeyin gayet güzel gittiğini görebilirsiniz. Microsoft ekosistem oluşturmaya uğraşıyor ve bence evrensel uygulamalar bu yolda kilometre taşı oldular. Aynı uygulamayı 35 dolarlık rasberry pi den 5000 tl lik oyun bilgisayarına kadar her cihazda kullanmak çok güzel bir şey bence.

• Beğen
Tepkiler: remzi33

Üst Alt