Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bahsedilen Yapı 14361. Şeffaf işlem merkezi veya yatay başlangıç ekranı bekliyorum. Bakalım tutacak mı?

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve mp2934
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

· ·
Dona is very good in teasing too.
"We're hustling some *really* interesting things for you late this week & next week."
- @DonaSarkar

• Beğen
Tepkiler: afwerker
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

· ·
Dona is very good in teasing too.
"We're hustling some *really* interesting things for you late this week & next week."
- @DonaSarkar
Bak korkuttu ama şimdi Nawzil :(
Bahsedilen Yapı 14361. Şeffaf işlem merkezi veya yatay başlangıç ekranı bekliyorum. Bakalım tutacak mı?
Bu kadar erken olacağını sanmıyorum ama inşallah.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
Bakalım yine nasıl şaşırtamayacaklar bizi.

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979, Rock Ve Roll ve braayn
serinaga

serinaga

Üye
Yeni yapının ayak seslerini duyar gibiyim, yine heyecanlandı benim telefon, bir garip oluyor yeni yapı geleceği zaman, bakınız mesela bu sahur alarm çalmadı, Allahtan komşu uyardı :)

• Beğen
Tepkiler: mp2934
mp2934

mp2934

Üye
mağaza arada bir sapıtıyor mağazadayken bir anda xbox ı açıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben bu söylediklerinizin hepsinin redstone 2 ye kalacağını düşünüyorum. (Türkçe Cortana hariç. O, ona da yetişmez).

Emekli Amiral Lumia 920.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

skynet

Üye
Windows alarmlar ve saat
Windows ses kaydedicisi
Güncellendi

cetin161

cetin161

Üye
şarj dayanmıyo 2 saatte bitiyo 4-5 saate anca doluyo ,akşam yüzde 50 ile bırakıyom sabaha telefon kapanmış oluyo, yapı yüzündenmi böyle yoksa batarya mı bozuldu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
şarj dayanmıyo 2 saatte bitiyo 4-5 saate anca doluyo ,akşam yüzde 50 ile bırakıyom sabaha telefon kapanmış oluyo, yapı yüzündenmi böyle yoksa batarya mı bozuldu
8.1deyim. Şarj 1.5 gün gidiyor. özlemişim :ehe

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bataryanız bozuk ya da şarj aletiniz tam şarj etmiyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 1520 de kullandığım e-posta hesabını Lumia 925 içinde kullanıp cihazı insider sürümüne yükseltmek istiyorum. 925 de aynı hesapla oturum açınca 1520deki kullanımı etkiler mi? @papakudioflu

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 1520 de kullandığım e-posta hesabını Lumia 925 içinde kullanıp cihazı insider sürümüne yükseltmek istiyorum. 925 de aynı hesapla oturum açınca 1520deki kullanımı etkiler mi? @papakudioflu
Ne gibidir etkileme yapabilir ki? Herhangi bir şey olmaz

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hayaller Türkçe Cortana, gerçekler Yandex!

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle

Üst Alt