papakudioflu
Emekli Yönetici
Ya bu hafta sonlarında ya da önümüzdeki hafta demek istemiş."for late this week & next week" derken hem bu hafta hem gelecek hafta mı yapı verecek acaba.
Ya bu hafta sonlarında ya da önümüzdeki hafta demek istemiş."for late this week & next week" derken hem bu hafta hem gelecek hafta mı yapı verecek acaba.
Bak korkuttu ama şimdi NawzilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız·Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız·
Dona is very good in teasing too.
"We're hustling some *really* interesting things for you late this week & next week."
- @DonaSarkar

Bu kadar erken olacağını sanmıyorum ama inşallah.Bahsedilen Yapı 14361. Şeffaf işlem merkezi veya yatay başlangıç ekranı bekliyorum. Bakalım tutacak mı?
OTG verip şaşırtırlarBakalım yine nasıl şaşırtamayacaklar bizi.

Multi Windows verseler de şaşırsak.OTG verip şaşırtırlar![]()
Türkçe Cortana geliyormuşMulti Windows verseler de şaşırsak.

Bak bu daha heyecanlı olur:PTürkçe Cortana geliyormuş![]()
8.1deyim. Şarj 1.5 gün gidiyor. özlemişimşarj dayanmıyo 2 saatte bitiyo 4-5 saate anca doluyo ,akşam yüzde 50 ile bırakıyom sabaha telefon kapanmış oluyo, yapı yüzündenmi böyle yoksa batarya mı bozuldu

Bataryanız bozuk ya da şarj aletiniz tam şarj etmiyor.şarj dayanmıyo 2 saatte bitiyo 4-5 saate anca doluyo ,akşam yüzde 50 ile bırakıyom sabaha telefon kapanmış oluyo, yapı yüzündenmi böyle yoksa batarya mı bozuldu
Ne gibidir etkileme yapabilir ki? Herhangi bir şey olmazLumia 1520 de kullandığım e-posta hesabını Lumia 925 içinde kullanıp cihazı insider sürümüne yükseltmek istiyorum. 925 de aynı hesapla oturum açınca 1520deki kullanımı etkiler mi? @papakudioflu
Mükemmel olur, şu Yandex Arama'dan kurtuluruz.Türkçe Cortana geliyormuş![]()