Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Adamların zaten öyle bir iddiaları yok sadece build numarasından belli şunun şikayetini yapmanız bana garip geliyor hiç gelmesin mi yani 1 ay sonra rs yıl sonu rs2 var kaç işletim sistemi yılda 2 kere major update alıyor?android yılda bir o da sadece stabilleştirme performans artışı saf lollipop ile saf marshmallow arasında ne kadar var ya da 7 ile?

Sent from mTalk using lumia950

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani başkan bir önceki sürümle arasındaki farklar neler :) neler eklemişler ?
dur ben söyliyim performans iyileştirmeleri başka birşey yok :)
Doğru dediniz. 10587 olsa yenilik gelir. 1511 güncellemesi bu, kasım 2015'te tamamlandı. Android nasıl her ay böyle güncelleme alıyor bu da aynısı.

onursarii

Üye
Yenilikle redstone güncellemelerinde olacak o da temmuz sonunda. 10586 ile iyileştirmeler yapılıyo sadece ve yapılmalı da redstone geldikten sonra da devam edecek bu aylık güncellemeler ve sonunda umarım kararlı bir sisteme kavuşacağız.

volumezoom

volumezoom

Üye
Son yapıda sıfırlama yaptım ve mağazadan güncellemeleri kontrol edemiyorum, önerisi olan varmı acaba?

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar iki gün oldu hala mağaza güncellenmedi,mağazadan güncelleme yapamıyorum l820 redstone yapısı

mTalk'tan gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar iki gün oldu hala mağaza güncellenmedi,mağazadan güncelleme yapamıyorum l820 redstone yapısı

mTalk'tan gönderildi

L1520 şimdilik sorun yok, ama bir ara bende de olmuştu, bekleyin bir süre, olmadı fabrika ayarlarına dönmeniz gerekebilir ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bekliyorum da neden görünmüyor yeni güncellemeler acaba uygulamaların eski sürümleri yüklü yeni sürümlerini görmüyor mağaza,mağazanın da sürümü eski,perşembe akşamı yükledim redstone yapısını cumartesine kadar bekledim güncellemeler görünmedi bende sıfırladım bu günle iki gun oldu yine aynı neden uygulamaların son sürümlerini bulmuyor zaman geçince geliyor ki

mTalk'tan gönderildi

Bay H

Bay H

Üye
Bekliyorum da neden görünmüyor yeni güncellemeler acaba uygulamaların eski sürümleri yüklü yeni sürümlerini görmüyor mağaza,mağazanın da sürümü eski,perşembe akşamı yükledim redstone yapısını cumartesine kadar bekledim güncellemeler görünmedi bende sıfırladım bu günle iki gun oldu yine aynı neden uygulamaların son sürümlerini bulmuyor zaman geçince geliyor ki

mTalk'tan gönderildi
Daha önceki mesajlarımda da belirttim yeni mağazaya geçmek için bir müddet beklemeniz gerekiyor. Ben 1 Haziran Çarşamba günü en güncel Redstone yapısını yüklememe karşın 11605 numaralı mağaza güncellemesi 3 Haziran Cuma günü aktif oldu. Ara ara mağaza uygulamasının linkinden durumu denetleyin.

• Beğen
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Teşekkür ederim,insan sabırsızlanıyor yarım saatte bir kontrol ediyorum güncellendi mi mağaza diye ama yok,bir de güncellemeleri denetleyin tuşu çalışmıyor ya otomatik olarak da güncelleme bulmuyor mu şimdilik,illa manuel olarak mı güncellemeleri buluyor

mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
serinaga

serinaga

Üye
Teşekkür ederim,insan sabırsızlanıyor yarım saatte bir kontrol ediyorum güncellendi mi mağaza diye ama yok,bir de güncellemeleri denetleyin tuşu çalışmıyor ya otomatik olarak da güncelleme bulmuyor mu şimdilik,illa manuel olarak mı güncellemeleri buluyor

mTalk'tan gönderildi

Bir gün bir bakacaksınız ne var ne yok güncellenecek, bu defa bu ne yahu deyip, güncelleme manyağına dönecek telefon, az daha sabır ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Word, excel,PowerPoint ve OneNote güncellendi.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Son yapıyı kullanıyorum bazen gelen çağrıları göstermiyor, herkes aradım niye açmadın çaldı o kadar diyor ama telefon hiç çalmamış oluyor bende. Sonradan ekranda cevapsız çağrı gösteriyor.

serinaga

serinaga

Üye
Windows Kamera
Line
Filmler ve TV
Notepadx

Güncelleme aldı .

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Son yapıyı kullanıyorum bazen gelen çağrıları göstermiyor, herkes aradım niye açmadın çaldı o kadar diyor ama telefon hiç çalmamış oluyor bende. Sonradan ekranda cevapsız çağrı gösteriyor.
birileri demişti, yakında Telefon özelliğini de alırlar elimizden diye, yoksa.. ??

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir iki günde telefonu kapatıp açmakta yarar var.
Bu sayede yeni yapının resetlenmesi sağlanarak küçük sorunları giderebiliyor.

skynet

Üye
Dün telefonun saati kafayı yedi bazen saat bazen de dakika olarak geriden geliyordu (Ayarlarda seçenekler otomatikti)
Reset-SofReset yaptım ama düzelmedi sonra kendiliğinden düzeldi

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Bay H

Bay H

Üye
Biz ilginç/ilgi çekici şeyler görmeye hazırız.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

skynet

Üye
Çevrimdışı haritalar güncellendi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Biz ilginç/ilgi çekici şeyler görmeye hazırız.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"for late this week & next week" derken hem bu hafta hem gelecek hafta mı yapı verecek acaba.

Üst Alt