Sol kolda bulunan Nymi Band cihazına dokunarak, sağ kolda bulunan Microsoft Band cihazına dokunarak ve son olarak da ID kartı NFC okuyucuya göstererek cihazda oturum açılabiliyor..Tam olarak anlayamadım hangi yöntemlerle hello devreye girecek?
appx dosyasının linkini verebilir misiniz? Bende güncelleme görünmüyor. Dokunma kısmında Jestler veeldivenle kullanım seçenekleri yok bende. Sadece gezinti çubuğu tuşlarına dokununca titrer seçeneği varAppx dosyası ile güncellediğimde zaten o özellik gelmişti şimdi sadece 3 renkli nokta gelmiş![]()
Buyur:appx dosyasının linkini verebilir misiniz? Bende güncelleme görünmüyor. Dokunma kısmında Jestler veeldivenle kullanım seçenekleri yok bende. Sadece gezinti çubuğu tuşlarına dokununca titrer seçeneği var
bizde malesef bu jestler bolumu aktif değil şuanda sadece titret dio ne yazıkki ileride aktif olacak denilio ama bakalımappx dosyasının linkini verebilir misiniz? Bende güncelleme görünmüyor. Dokunma kısmında Jestler veeldivenle kullanım seçenekleri yok bende. Sadece gezinti çubuğu tuşlarına dokununca titrer seçeneği var
bizde malesef bu jestler bolumu aktif değil şuanda sadece titret dio ne yazıkki ileride aktif olacak denilio ama bakalım
Mağaza sürümünüz nedir acaba? Eğer 11604 gibi bir sürüme sahipseniz bir müddet o sürümde kalacaksınız. Bir iki gün içerisinde 11605 numaralı mağaza güncellemesini yükleyebilmeniz gerekiyor.
Arkadaşlar lumia 925 e redstone yükledim fakat mağaza güncelleme denetlemiyor. Bu genel bi sorun mu yoksa benim cihazın redstone desteklememesiyle alakalı olabilir mi ?
yok 950 var hocamyada 950 XL mi var hocam sizde de?
yok 950 var hocam
Bu normal artik bu isletim sistemi fark etmeksizin oyle yazacak. Btk oyle karar verdi.Telefon kafayı yedi H yerine 3G H+ yerine 3.5G L yerine 4.5G göstermeye başladı arada sırada.
Benim H yerinede H+ yerinede 3G yazıyordu bi ara sonra tekrar eskisi gibi oldu ama şu aralar yine 3G yazıyor.Telefon kafayı yedi H yerine 3G H+ yerine 3.5G L yerine 4.5G göstermeye başladı arada sırada.
Arkadaşlar lumia 925 e redstone yükledim fakat mağaza güncelleme denetlemiyor. Bu genel bi sorun mu yoksa benim cihazın redstone desteklememesiyle alakalı olabilir mi ?
hocam rica etsem benim gibi bu tür şeylerden pek anlamayan 925 kullanıcıları için redstone a nasıl geçebileceğimizi detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz..
Hangisini seçmeliyim?
- Release Preview, Threshold 2(10586.xxx) toplu güncelleştirmelerini almak içindir ve tüm Lumia modelleri için yayınlanır.
Alcatel OneTouch Fierce XL, BLU Win HD W510U, BLU Win HD LTE X150Q, Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 550, Lumia 635 (1GB) Lumia 636 (1GB), Lumia 638 (1GB), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 650, Lumia 730, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930, Lumia 950, Lumia 950 XL, Lumia 1520, MCJ Madosma Q501, Xiaomi Mi4, Lumia 929(ICON), BLU Win HD LTE x150e, BLU Win JR x130e.
- Fast ve Slow, Redstone 1(14xxx) yapılarını almak içindir ve sadece şu modeller için yayınlanır:
925 W10'u resmi olarak almadı ki. Redstone yükleyebilmek için interop unlock yapıp kayıt defterinden değişiklikler yapılması gerekiyor.İlk sayfada konuya ekleniyor zaten.
RS Yapı'larına geçmek istiyorsanızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından Fast veya Slow'u seçmeniz yeterli, (Release Preview normal Yapı'ları veriyor)
Bana kalırsa Slow'u seçin sonra da Güncellemeleri Denetleyin hemen bulacaktır.