Sensation
Emekli Yönetici
Gereksiz bir testHızlı falan mı demeye çalışmışlar anlamadım ama benim 630 bundan daha hızlı açılıyor W10da. 25.saniyede falan kilit ekranı gelmiş oluyor. 8.1'in açılması 10 saniye sürüyordu ona yaklaşamaz bile.

Gereksiz bir testHızlı falan mı demeye çalışmışlar anlamadım ama benim 630 bundan daha hızlı açılıyor W10da. 25.saniyede falan kilit ekranı gelmiş oluyor. 8.1'in açılması 10 saniye sürüyordu ona yaklaşamaz bile.

Gereksiz paylaşım da olmuş oluyorGereksiz bir test![]()

Olur mu öyle hiç, yeni yapı hakkında önemli detaylar içeriyorGereksiz paylaşım da olmuş oluyor![]()

pek detay göremedim sankiOlur mu öyle hiç, yeni yapı hakkında önemli detaylar içeriyor![]()
he yenilik olarak .xxx numarası değişmiştir o kadar 
Tabii ki yenilik yokpek detay göremedim sankihe yenilik olarak .xxx numarası değişmiştir o kadar
![]()

Tabii ki yenilik yok![]()
ee buradaki 'yeni yapı hakkında önemli detaylar içeriyor' sözün de boşa söylenmiş oluyorOlur mu öyle hiç, yeni yapı hakkında önemli detaylar içeriyor![]()

ee buradaki 'yeni yapı hakkında önemli detaylar içeriyor' sözün de boşa söylenmiş oluyor![]()

...Yeni bişeyler olsa bari dişe dokunur.Fastciler şarjları doldurmaya başlayın![]()
FulledikFastciler şarjları doldurmaya başlayın![]()

Sanmıyorum, aylık geliyor, genelde de ay ortası gibi. 416'da olmaz, üstü olabilir.10.0.10586.416 kararlı olark gelme ihtimali varmı bugun
Ben bu sefer bekleyeceğim,zaten bildiğim kadarı ile yeni bir şeyde gelmiyor,kararlı sürümde kalmaya devam edeceğimFastciler şarjları doldurmaya başlayın![]()