The Lumia 620, 810 and 928 do not have the hardware required for FM radio.620'de de radyo yok bir şekilde getirme şansımız olabilir mi![]()
Ses bende halen çalışmıyor
Tek çıkan ses, hız sınırını aşınca dın dın dın ...

Hızına yetişilmiyor.Yapı 14342.1003 (Fast) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Konunun ilk mesajı da düzenlendi, işlem tamamdır.Hızına yetişilmiyor.
Telefon Lumia 630 muydu?Telefonun bsprelease, configurationid falan dahil olmak üzere her şeyini Lumia 636 yaptım yükseltme danışmanı güncelleme var diyor acaba yüklesem bi farkı olurmu insiderdan
Evet. Fark olacağını bilsem hemen yükleyeyimde daha yeni 8.1e döndüm 2 gün keyfini çıkardım yine başlayasım yokTelefon Lumia 630 muydu?

yalnız hatırladığım kadarıyla Lumia 630 512MB ram, Lumia 636 ise 1GB ram ve DTV destekliydi galiba.Evet. Fark olacağını bilsem hemen yükleyeyimde daha yeni 8.1e döndüm 2 gün keyfini çıkardım yine başlayasım yok
Belkide bootloop olur ne belli soc sürümü farklı çünkü 630 dışındaki diğer 63x serisi lte destekli. (630 msm8226 diğerleri 8926)
Evet 8929da 1gb ram, lte ve tv desteği var. 8.1deyken gelen güncelleme insider mı yoksa resmi güncelleme mi görme şansımız yok dimi? Hatırladığım kadarıyla sadece W10 yükseltmesi hazır diyordu.yalnız hatırladığım kadarıyla Lumia 630 512MB ram, Lumia 636 ise 1GB ram ve DTV destekliydi galiba.
Insider değil, yani olmaması lazım. Gerçi ne farkeder ki her şey insiderEvet 8929da 1gb ram, lte ve tv desteği var. 8.1deyken gelen güncelleme insider mı yoksa resmi güncelleme mi görme şansımız yok dimi? Hatırladığım kadarıyla sadece W10 yükseltmesi hazır diyordu.

bunu lumia 950 xl kullanan birisi deneyebilir mi?Yapı 14342.1003 (Fast) yayınlandı.
Yapı 14342 ile tamamen aynı ama cihazlarda bu yapının güvenilirliğini arttırmak için bazı ek düzeltmeler içeriyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız