10586'ya göre kararlılık durumu nedir Redstone yapısının? Günlük kullanımı çok etkiliyor mu?
Şu an erken. İkinize de önermiyorum, kararlı sürümde kalınız.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu son yapıda şarj durumu nasıl biliyorsunuz 950 nin şarjı zaten vasat birde bu yapılarınki eklenirse daha kötü olursa diye yükleyemiyorum sizce ne yapmalıyım![]()
Kendin neye göre buluyon 6.his miYeni Mağaza güncelleme denetleyemiyor. Kendim bulup güncelle diyorum. İşimiz iş![]()

Takip ettiğim yerlere göre artık, hepsi olmuyor tabii kiKendin neye göre buluyon 6.his mi![]()

Bu çift dokunma ile uyandırma özelliği ek donanım mı istiyorda bazı lumia modellerimde yok
Yazılımsal, çünkü eskiden ben 520 ve 625 (625'te var mıydı yok muydu tam hatırlamıyorum da) kullandığımda onlarda yoktu, MS güncellemeyle birlikte getirmişti.Interop unlock yapıp vcreg veya başka bi registry editörüyle dokun uygulamasının anahtarlarıyla oynadım.
Bende anlamadım ama donanımsal olsa veya android gibi kernelle alakalı olsa registry ile getirilmezdi.
İşin enteresan tarafı da o. Bende bu uygulama telefonunuzda desteklenmiyor diyor.Evet var. Başlat deyince Geri Bildirim Merkezini açıyor, onun bağlantısı yani.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşin enteresan tarafı da o. Bende bu uygulama telefonunuzda desteklenmiyor diyor.
İnsanın içinden "Ohhh" demek geliyor.. Epey sıkıntı yaşatmıştı..Redstone kullananlar için Mağaza(11604.1000.21.0 > 11604.1000.27.0) güncellendi.
Artık güncellemeler denetlenebiliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
başkan BETA kurulu cihaz kullanıyorsun bunu çalıştırsak mı diye soruyorsunBende yüklü görünüyor, acaba çalıştırsam mı ki ?
kendinle çelişme bas ve gör ne oluyor bizide bilgilendir 
Geri Bildirim Merkezi açılıyor, dün de demiştim. Basabilirsiniz yani.Bende yüklü görünüyor, acaba çalıştırsam mı ki ?
başkan BETA kurulu cihaz kullanıyorsun bunu çalıştırsak mı diye soruyorsunkendinle çelişme bas ve gör ne oluyor bizide bilgilendir
![]()

Geri Bildirim Merkezi açılıyor, dün de demiştim. Basabilirsiniz yani.

Bir önceki yapılarda Microsoft Haritalarda Türkçe seslendirme yoktu.
İngilizce dil, bölge seçiminden sonra çalışıyordu.
Yeni yayınlanan da Türkçe seslendirme gelmiş..

630'da hiç yoktu neden vermediklerini de anlamadım gayet güzel çalışıyor.Yazılımsal, çünkü eskiden ben 520 ve 625 (625'te var mıydı yok muydu tam hatırlamıyorum da) kullandığımda onlarda yoktu, MS güncellemeyle birlikte getirmişti.