Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

onursarii

Üye
10586'ya göre kararlılık durumu nedir Redstone yapısının? Günlük kullanımı çok etkiliyor mu?

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Ali_KRKY

Üye
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu son yapıda şarj durumu nasıl biliyorsunuz 950 nin şarjı zaten vasat birde bu yapılarınki eklenirse daha kötü olursa diye yükleyemiyorum sizce ne yapmalıyım :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586'ya göre kararlılık durumu nedir Redstone yapısının? Günlük kullanımı çok etkiliyor mu?

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu son yapıda şarj durumu nasıl biliyorsunuz 950 nin şarjı zaten vasat birde bu yapılarınki eklenirse daha kötü olursa diye yükleyemiyorum sizce ne yapmalıyım :)
Şu an erken. İkinize de önermiyorum, kararlı sürümde kalınız.

• Beğen
Tepkiler: onursarii
serinaga

serinaga

Üye
Önceki yapıda bende sorunlu olan Outlook Posta düzeldi, akıcılık müthiş, klavye sorunsuz olmuş, birde şu haritada navigasyon sesini getirseler iyi olacaktı ...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şu yapıları eski telefonlara yükleme şansı sunsalar keşke bare windows 10 kararlı sürüm vermediler bunu versinler ya artık telefon iyice sıkıldım değiştirmeyi düşünür oldum

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Uygulamalar için yeni ayar geldi sanırım. Candy crush saga ile Facebook'a bağlan dediğimde uygulamayı açıyor. Ayarını nerden değiştireceğiz bulamadım

• Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Mağaza güncelleme denetleyemiyor. Kendim bulup güncelle diyorum. İşimiz iş :ehe

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu çift dokunma ile uyandırma özelliği ek donanım mı istiyorda bazı lumia modellerimde yok

Interop unlock yapıp vcreg veya başka bi registry editörüyle dokun uygulamasının anahtarlarıyla oynadım.

Bende anlamadım ama donanımsal olsa veya android gibi kernelle alakalı olsa registry ile getirilmezdi.
Yazılımsal, çünkü eskiden ben 520 ve 625 (625'te var mıydı yok muydu tam hatırlamıyorum da) kullandığımda onlarda yoktu, MS güncellemeyle birlikte getirmişti.

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Windows haritalar güncellendi

• Beğen
Tepkiler: Sensation
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir önceki yapılarda Microsoft Haritalarda Türkçe seslendirme yoktu.
İngilizce dil, bölge seçiminden sonra çalışıyordu.
Yeni yayınlanan da Türkçe seslendirme gelmiş..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Sensation, serinaga ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet var. Başlat deyince Geri Bildirim Merkezini açıyor, onun bağlantısı yani.
İşin enteresan tarafı da o. Bende bu uygulama telefonunuzda desteklenmiyor diyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Redstone kullananlar için Mağaza(11604.1000.21.0 > 11604.1000.27.0) güncellendi.
Artık güncellemeler denetlenebiliyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Krnl386 ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Redstone kullananlar için Mağaza(11604.1000.21.0 > 11604.1000.27.0) güncellendi.
Artık güncellemeler denetlenebiliyor :ehe
İnsanın içinden "Ohhh" demek geliyor.. Epey sıkıntı yaşatmıştı..
İşin ilginç yanı yeni mağazayı yüklü mağazadan yükleyemedim de, buradaki adresi kendi kendime göndererek sorunu aşabildim.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
braayn

braayn

Üye
Bende yüklü görünüyor, acaba çalıştırsam mı ki ?

başkan BETA kurulu cihaz kullanıyorsun bunu çalıştırsak mı diye soruyorsun :) kendinle çelişme bas ve gör ne oluyor bizide bilgilendir :)

• Beğen
Tepkiler: mp2934, skynet ve bozkirdangelen
serinaga

serinaga

Üye
başkan BETA kurulu cihaz kullanıyorsun bunu çalıştırsak mı diye soruyorsun :) kendinle çelişme bas ve gör ne oluyor bizide bilgilendir :)

Artık tırsıyorum, tam herşey iyi derken bir şeyler bozulabiliyor, hele şu sıra yine her şey yolundayken, artık yoruldum başa dönüp dolaşıp gelmekten :)
Geri Bildirim Merkezi açılıyor, dün de demiştim. Basabilirsiniz yani.

Bastım gitti bile çoktan, dediğin gibiymiş :)
Bir önceki yapılarda Microsoft Haritalarda Türkçe seslendirme yoktu.
İngilizce dil, bölge seçiminden sonra çalışıyordu.
Yeni yayınlanan da Türkçe seslendirme gelmiş..

Ses bende halen çalışmıyor :(
Tek çıkan ses, hız sınırını aşınca dın dın dın ...

• Beğen
Tepkiler: braayn, bozkirdangelen ve BomberMAn TR01
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yazılımsal, çünkü eskiden ben 520 ve 625 (625'te var mıydı yok muydu tam hatırlamıyorum da) kullandığımda onlarda yoktu, MS güncellemeyle birlikte getirmişti.
630'da hiç yoktu neden vermediklerini de anlamadım gayet güzel çalışıyor.

Üst Alt